Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

@aleqtro
Denemek için birkaç tema indirip yüklememe rağmen temalar aktif olmuyor!
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Bunun çözümünü bilmiyorum. Doğru aktifleştirdiğinizden emin misiniz?
Enable sonrası Preview ve Apply yaptıktan sonra cihazın respiring yapması gerekiyor. Respiring sonrası aktifleşiyor. Bazen safe mode atıyor. Onu da cihaz açıldığında çıkan ekranda restart'a basın cihaz tema aktif olucak.

Rocketbootstrap tekrar kur dedim ve yine safe moda aldı. Restart diyorum yine safe moda alıyor.

En son yüklediğim call recorder adında tweak vardı onu kaldırdım. Respring yaptım daha sonra normal telefonu kapattım açtım jb yeniden yaptım ancak yine safe modda. Anemone'ye girince de yine aynı error veriyor.

En son yüklediğim call recorder adında tweak vardı onu kaldırdım. Respring yaptım daha sonra normal telefonu kapattım açtım jb yeniden yaptım ancak yine safe modda. Anemone'ye girince de yine aynı error veriyor.
Anemone'yi silince safe mode atıyor mu?
Şunu bi deneyin isterseniz. Benim verdiğim repoya girin. Eğer günceleme gelmediyse sırasıyla:
Flipswitch, PreferenceLoader ve Activator tweaklarini kurunuz. Önceden kuruluysa yeniden kurup deneyiniz.

Kaldırdım ve cydown ile tekrar yükledim. Anemone'yi açınca error veriyor ve arkdaşların dediği repoda güncelleme gözükmüyor. Ne yapmalıyım ?
Aynı süreci yaşamış biri olarak, yukarıda çözümü anlatmıştım..
Cihazı kapatıp açın ve tekrar jailbreak yapın lütfen..

Bunun çözümünü bilmiyorum. Doğru aktifleştirdiğinizden emin misiniz?
Enable sonrası Preview ve Apply yaptıktan sonra cihazın respiring yapması gerekiyor. Respiring sonrası aktifleşiyor. Bazen safe mode atıyor. Onu da cihaz açıldığında çıkan ekranda restart'a basın cihaz tema aktif olucak.
Şöyle bir çözüm uyguladım:
Yüklediğim temaların winterboard uyumlu olabileceğini düşündüm ve anemone uyumlu temalar diye biraz araştırma yaptıktan sonra münasip birkaç tema bulup yükledim ve netice aldım.. Ekte örnek bir tema uygulamasını görebilirsiniz..
Tema adı: Enlightened

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-01-29 at 16.24.57.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-29 at 16.24.57.jpeg
    81.9 KB · Görüntüleme: 18
Ben daha hiç tema yüklemedim çünkü safe modda telefon. Restart diyorum yine safe moda atıyor. Her şeyi baştan yükledim. IMG_2903.PNG

Şöyle bir çözüm uyguladım:
Yüklediğim temaların winterboard uyumlu olabileceğini düşündüm ve anemone uyumlu temalar diye biraz araştırma yaptıktan sonra münasip birkaç tema bulup yükledim ve netice aldım.. Ekte örnek bir tema uygulamasını görebilirsiniz..
Tema adı: Enlightened
Sorun ondan kaynaklanmış. Bende, Classic İOS, Rupi temaları var. Hatta bu konuyla alakalı başlık açılıp, ordan tema paylaşımları yapılabilinir.

Ben daha hiç tema yüklemedim çünkü safe modda telefon. Restart diyorum yine safe moda atıyor. Her şeyi baştan yükledim. Ekli dosyayı görüntüle 1068

Hocam, kurduğunuz Anemone'nin resmini atabilir misiniz. Ayrıca Winterboard'ı silin.

Son düzenleme:
Anemone'yi silince safe mode atıyor mu?
Şunu bi deneyin isterseniz. Benim verdiğim repoya girin. Eğer günceleme gelmediyse sırasıyla:
Flipswitch, PreferenceLoader ve Activator tweaklarini kurunuz. Önceden kuruluysa yeniden kurup deneyiniz.
denediklerini yaptım ve sonuç aynen safe mode :=

Şunu söyleyeyim. Ben bu tweaki ilk yüklediğim de sizler gibi "error" hatası aldım. Daha sonra internette biraz gezinince size yazdığım repo ile "error" sorununu çözdüm. Sizlerde bunla ilgili internette varsa başka çözümler deneyerek sorunu halledebilirsiniz. Bunun dışında tweakin güncellenmesini beklemekten başka çare yok.

Şunu söyleyeyim. Ben bu tweaki ilk yüklediğim de sizler gibi "error" hatası aldım. Daha sonra internette biraz gezinince size yazdığım repo ile "error" sorununu çözdüm. Sizlerde bunla ilgili internette varsa başka çözümler deneyerek sorunu halledebilirsiniz. Bunun dışında tweakin güncellenmesini beklemekten başka çare yok.
son soru sendeki rocket sürümü kaç acaba ?

S.a. uygulama içi satın alımlarda kullandığınız tweakler nelerdir... En iyisi hangisidir. Teşekkür ederim.

Geri