Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Hocam saçma bi soru sorucam ama daha önceleri safari üzerinden YouTube a geçiş yapabiliyordum simdi ise girilmiyor sanırım her zaman safariyi sectim onu geri getirmenin bir yolu varmidir ?

Ekli dosyalar

• IMG_6010.PNG
    IMG_6010.PNG
    415.5 KB · Görüntüleme: 19
@aleqtro anemone calısmıyor kı
Benim verdiğim linkteki çalışıyor. Ama, Anemone'yu kurduktan sonra indirdiğiniz temayı aktifleştirirken safe mode atıyor. Safe mode'dan çıkınca sorunsuz çalışıyor.

Teşeklürler hocam şuan güzel sorunsuz çalışıyor. Bende winterboard kurulu idi ANEMONE yi winterbordı kaldırmadan üzerine kurdum 6s plus 10.3.1

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam cok sağolun kurdum valla 10 numara
Sorunsuz kurduğunuza sevindim.
Hocam saçma bi soru sorucam ama daha önceleri safari üzerinden YouTube a geçiş yapabiliyordum simdi ise girilmiyor sanırım her zaman safariyi sectim onu geri getirmenin bir yolu varmidir ?
Bu konu hakkında bilgim yok. Bilen biri yazarsa benim içinde iyi olur.
Teşeklürler hocam şuan güzel sorunsuz çalışıyor. Bende winterboard kurulu idi ANEMONE yi winterbordı kaldırmadan üzerine kurdum 6s plus 10.3.1

Winterboard eski, onu tavsiye etmem. Onun haricinde, sorunsuz kurmanız güzel.

Hocam cok sağolun kurdum valla 10 numara
Sorunsuz kurduğunuza sevindim.
Bu konu hakkında bilgim yok. Bilen biri yazarsa benim içinde iyi olur.

Winterboard eski, onu tavsiye etmem. Onun haricinde, sorunsuz kurmanız güzel.

9685e5618fa53e1bfa58e95b353b5f38.jpg

Bende böyle sorun var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar PC de CPU ve RAM in anlık kullanımını göre biliyoruz yani hangi uygulama şuanda ne kadar enerji yiyor, cydiada benzer bir tweak varmı bildiyiniz? Mesela hangi tweakten bilmiyorum ama bazen telefon ekranı kapalıyken ısınıyor kendi kendine. 1-2 saat kullanmadığım anlarda bile. Uzun zamandır jbsizdim unuttum tweakleri.
dün bu mesajı yazdım yattım sabah kalkınca telin şarjının tamamen bittiğini ve telin kapandığını gördüm. Tekrar işkenceyle jailbreak yapıcam diye kıvrandım yerimde:). Bilgisayarı açtım tek seferde jb yaptım çok şükür. Ama şarjımı bitiren tweaklerin bunlar ola bileceğini düşünüyorum: quick pro shoot3, activator, ext3nder. Bunları kaldırdım ve izlemedeyim şarj normale dönmezse son yüklediklerimden birer bire kaldırıp yazarım buraya. Bu arada ext3nder uyumlu şekilde çalışıyor 1 hafta sonra yükleyip g0blini imzalayıp tekrar silicem.

Verdiğim linki CyDown ile kurabilirsiniz.
Dediğiniz gibi yaptım, yüklendi, reboot yaptıktan sonra goblin RC2 ile tekrar jailbreak yaptım, sorun olmadı lakin yukarıda @My_Blane kardeşimizin belirttiği hata oluşunca, cihazı tekrar kapatıp açtım ve yeniden jailbreak yaptım. Bu kez hata vermeden çalıştı, emeğinize sağlık teşekkür ederiz.
Daha önce Winterboard kullandığım için bu tweak'e pek aşina değilim, uygun temaları nereden bulabiliriz acaba?

Verdiğim linki CyDown ile kurabilirsiniz.
Dediğiniz gibi yaptım, yüklendi, reboot yaptıktan sonra goblin RC2 ile tekrar jailbreak yaptım, sorun olmadı lakin yukarıda @My_Blane kardeşimizin belirttiği hata oluşunca, cihazı tekrar kapatıp açtım ve yeniden jailbreak yaptım. Bu kez hata vermeden çalıştı, emeğinize sağlık teşekkür ederiz.
Daha önce Winterboard kullandığım için bu tweak'e pek aşina değilim, uygun temaları nereden bulabiliriz acaba?

Yeniden başlayınca devreye giriyor mu ben yeniden başlatmadım o zaman rocketbootstrap ile alakası yok

Neyse hocan hic sıkıntı degil ya winterboard şarjı somuruyordu valla kaldırmıştın bu anemone efsane valla hep çalıştırmak istedim sonunda Allah razı oldun hocam winterboarddan kurtardınız

Bide hocam suan Classic iOS TEMA'sı varda bildirim çubuğu simgeleri de değiştiren wifi sinyal çubuğu tarzı tema veya tweak onerirmisiniz guzel bir anemone TEMA'sı teşekkürler

Lockhtml4 tweak çalıştırabilen var mı? Bikaç sürümünü denedim yükledikten sonra safe mode atıyor

Bende böyle sorun var

Bu sorunu çözmek için şu repoyu:

Kurun ve güncelleme çıkacak onları güncelleyin sorun çözülüyor.

Onun haricinde, ilk tema yükleyip aktifleştirince, safe mode atıyor. Ama respiring sonrası çalışıyor. Yani, birşey silmenize gerek yok. Ondan sonra sorunsuz şekilde çalışıyor.

Son düzenleme:
@aleqtro
Denemek için birkaç tema indirip yüklememe rağmen temalar aktif olmuyor!
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar verdiğiniz anemone linkini yanlışlıkla filza ile yükledim. Cihazım şimdi safe modda, anemone yüklendi ama arkadaşla aynı hatayı veriyor. Daha da önemlisi safe moddan çıkmıyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Anemone
Link:

Bende çalıştı. Bunu kurduktan sonra error hatası alan olursa.

Bu repoyu kurup gelen güncellemeyi güncellesin çalışacaktır.
iPhone SE ios 10.3.1Ekli dosyayı görüntüle 1055Ekli dosyayı görüntüle 1056Ekli dosyayı görüntüle 1057Ekli dosyayı görüntüle 1058

Bende böyle sorun var

Arkadaşlar verdiğiniz anemone linkini yanlışlıkla filza ile yükledim. Cihazım şimdi safe modda, anemone yüklendi ama arkadaşla aynı hatayı veriyor. Daha da önemlisi safe moddan çıkmıyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Filza ile yükleseniz bile cydiada yüklü paketler kısmında görünmesi gerek oradan kaldırabilirsiniz.

Kaldırdım ve cydown ile tekrar yükledim. Anemone'yi açınca error veriyor ve arkdaşların dediği repoda güncelleme gözükmüyor. Ne yapmalıyım ?

Kaldırdım ve cydown ile tekrar yükledim. Anemone'yi açınca error veriyor ve arkdaşların dediği repoda güncelleme gözükmüyor. Ne yapmalıyım ?

Anemone de ki hatayı ben önceden "Rocketbootstrap" tweakını yeniden kurarak çözdüm. Ki zaten hata da da ya anemoneyi ya da rocketi tekrar yükleyin yazıyor.

Repo'yu yükleyince değişiklikler sekmesinde güncelleme çıkmalı. O çözüm değilse Rocketboostrap tweakini tekrar yükleyin.

Geri