Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

İlk yayınladığımız goblin aracında GPS sorunu mevcuttu vpnlerin yüklenememeside bu yüzdendi fakat RC1'de bu sorun giderildi. Alternatif olarak cihazı jailbreaksiz şekilde aç vpn kurulumu yaptıktan sonra tekrar jailbreak yap

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk yayınladığımız goblin aracında GPS sorunu mevcuttu vpnlerin yüklenememeside bu yüzdendi fakat RC1'de bu sorun giderildi. Alternatif olarak cihazı jailbreaksiz şekilde aç vpn kurulumu yaptıktan sonra tekrar jailbreak yap

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam,bu şekilde oldu.Sorunsuz çalışıyor şu an.Teşekkür ederim.

@daRkneSs hocam ismini bir türlü hatırlayamadığım bir tweak var hatırlıyorsan bilgi verebilirmisin? Kamera uygulamasına girmeden menüdeki kamera ikonuna tıklayarak resim çekme ve ya video kayıt yapan tweak.

Son düzenleme:
@caferbeyler
d97534676f227c37c22c203bf6ea94e6.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Audio recorder 2 kurarken dikkatli olun respring istemiyor direk restart istiyor semi jbsi olanlar yeniden jb yapma sıkıntısı çekmesin

Evet RC1 ile jb yaptım.Her şey gayet iyi çalışıyor,ama vpn bir türlü çözüm bulamadım.10 tane kadar vpn programı indirdim,sadece PrivateTunnel çalışıyor,o da 7 günlük deneme sürümü.Gevey kart ile kullanmam bir etki yapar mı?

Guizmodns işini görür sanki

Arkadaşlar iPhone X statusbar(durum çubuğu)ın aynısını yapabileceğimiz tweak var mıdır ? Twitter'da gördüm ancak iOS 10 mu anlamadım.

Arkadaşlar iPhone X statusbar(durum çubuğu)ın aynısını yapabileceğimiz tweak var mıdır ? Twitter'da gördüm ancak iOS 10 mu anlamadım.

Şuan için yok ama muhtemelen çıkacaktır öyle bir tweak. iOS 11 için var gayet stabil.

Çalışıyor mu hocam bu 10.3.1 de ?

10.3.1 de çalışıyor evet ama ara sıra takılmalar ola bilir ben dün bir kaç kez kamerayı çalıştıramadım ama sonra düzeldi.aktivatorla entegre çalışıyor ve aktivator stabil deyil bu sürümlerde bu yüzden olabilir bu sorun.

Arkadaşlar goblin ni aktif ederken dikkat etmemiz gereken bişey varmı ben en az 50-60 seferde aktif edebiliyorum

Arkadaşlar goblin ni aktif ederken dikkat etmemiz gereken bişey varmı ben en az 50-60 seferde aktif edebiliyorum

Yeniden başladığında hemen gobline girince olmuyor telefonu kapatıp normal açıyorum açıldıktan ve internet erişimi olduktan sonra 3-5 dk bekleyip gobline girince sorun olmuyor sende bu şekilde bir dener misin

Tmm kardeşim şuan 40 ıncı seferde aktif ettim ilginiz için teşekkür ediyorum

Bende de oluyor ama 40 a kadar değil:)
Bekleyince 1. Seferde aktif oluyor genelde benim cihazda
Birde başıma 1 kere geldi ayarlardaki vpn silinmişti ondanda olmadı

Filza ile sürümü 10.2 gösterip, anemone yüklersek. Herhangi bir sorunla karşılaşırmıyız.

Arkadaşlar PC de CPU ve RAM in anlık kullanımını göre biliyoruz yani hangi uygulama şuanda ne kadar enerji yiyor, cydiada benzer bir tweak varmı bildiyiniz? Mesela hangi tweakten bilmiyorum ama bazen telefon ekranı kapalıyken ısınıyor kendi kendine. 1-2 saat kullanmadığım anlarda bile. Uzun zamandır jbsizdim unuttum tweakleri.

Anemone
Link:

Not: CyDown ile kurulucaktır.
Bende çalıştı. Bunu kurduktan sonra error hatası alan olursa.

Bu repoyu kurup gelen güncellemeyi güncellesin çalışacaktır.
Kurulum sonrası temayı aktifleştirdikten sonra safe mode atıyor. Ancak respiring yapılarak sorun çözülüyor.
iPhone SE ios 10.3.1IMG_0099.PNGIMG_0100.PNGIMG_0101.PNGIMG_0105.PNG

Son düzenleme:
Geri