Sorun da orda galiba.Profil yükleme yapmıyor.Denediğin VPN'ler sorunsuz şekilde profil yüklemesi yapıyor mu?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun da orda galiba.Profil yükleme yapmıyor.Denediğin VPN'ler sorunsuz şekilde profil yüklemesi yapıyor mu?
Tamam,bu şekilde oldu.Sorunsuz çalışıyor şu an.Teşekkür ederim.İlk yayınladığımız goblin aracında GPS sorunu mevcuttu vpnlerin yüklenememeside bu yüzdendi fakat RC1'de bu sorun giderildi. Alternatif olarak cihazı jailbreaksiz şekilde aç vpn kurulumu yaptıktan sonra tekrar jailbreak yap
Teşekkür ederim@caferbeyler![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet RC1 ile jb yaptım.Her şey gayet iyi çalışıyor,ama vpn bir türlü çözüm bulamadım.10 tane kadar vpn programı indirdim,sadece PrivateTunnel çalışıyor,o da 7 günlük deneme sürümü.Gevey kart ile kullanmam bir etki yapar mı?
Arkadaşlar iPhone X statusbar(durum çubuğu)ın aynısını yapabileceğimiz tweak var mıdır ? Twitter'da gördüm ancak iOS 10 mu anlamadım.
10.3.1 de çalışıyor evet ama ara sıra takılmalar ola bilir ben dün bir kaç kez kamerayı çalıştıramadım ama sonra düzeldi.aktivatorla entegre çalışıyor ve aktivator stabil deyil bu sürümlerde bu yüzden olabilir bu sorun.Çalışıyor mu hocam bu 10.3.1 de ?
Çalışıyor mu hocam bu 10.3.1 de ?
Arkadaşlar goblin ni aktif ederken dikkat etmemiz gereken bişey varmı ben en az 50-60 seferde aktif edebiliyorum
Tmm kardeşim şuan 40 ıncı seferde aktif ettim ilginiz için teşekkür ediyorum
Normalde aktif ederken vpn mi kullanmak gerekiyor
Filza ile sürümü 10.2 gösterip, anemone yüklersek. Herhangi bir sorunla karşılaşırmıyız.