Neler yeni

h3lix - iOS 10.x - 10.3.3 Jailbreak (32bit Cihazlar)

----No Link----

Bu tür linklerden yüzlerce var ama kimseye tavsiye etmediğim için yazmıyorum..

Senin durumun farklı olduğu için linki buraya yazıyorum..

Neden farklı: çünkü Cydia impactor ve benzer hiç bir araç çalışmıyor, yeni Xcode aracı çalışmaz (32-Bit)

Sonuç: bu cihaz'da IOS 10.3.4 son sürüm olduğu için istediği zaman DFU moduna alarak restore yapabilir diye linki veriyorum...

Link çalışıyormu bilemem!
iPhone 5c 10.3.3 var bende de kenarda duruyordu. Arabada dursun ekrana video atarım diye jailbreak yapmak istiyordum. Ama tüm haftasonum berbat oldu. Var mı bir yolu ?

iPhone 5c 10.3.3 var bende de kenarda duruyordu. Arabada dursun ekrana video atarım diye jailbreak yapmak istiyordum. Ama tüm haftasonum berbat oldu. Var mı bir yolu ?

---Revoked---

Haber verirmisin olup olmadığını?

Son düzenleme:
@emirdagli

Forumda Helix konusunda araştırma yaptınız mı ?

Unc0ver aracı iPhone 5 de çalışmaz

pardon aklim iphone 8 deki jb takili kaldi...

iphone 5 deki helix idi 3utools ile yapiyordum sorunsuz ama artik olmuyo..
[automerge]1582459729[/automerge]
helix nerden bula bilirim?

Son düzenleme:
ipad 4 nesil tabletimi jailbreak yapmanın bir yolu var mıdır. H3lix yuklenmiyor ınstall pasif gözükmedir

sorun çözülmüştür.

Son düzenleme:
@efsane konu hakkında bilginiz var mı acaba?Sırf jailbreak yapabilmek için çarşamba akşamı iphone 5 aldım h3lix yüklemek için fakat o günden beri yüklenmiyor.İndir dediğimde gri segme çıkıp tam dolacakken hata verip geri atıyor.Salı günü arkadaşım aynı sürüm aynı cihaz modeline attı benim için perşembe silip tekrar yüklemeye çalıştı onda da olmadı malesef.Biz mi yanlış yapıyoruz diyeceğim ama daha önce oluyordu kolay zaten yapmak.

@efsane konu hakkında bilginiz var mı acaba?Sırf jailbreak yapabilmek için çarşamba akşamı iphone 5 aldım h3lix yüklemek için fakat o günden beri yüklenmiyor.İndir dediğimde gri segme çıkıp tam dolacakken hata verip geri atıyor.Salı günü arkadaşım aynı sürüm aynı cihaz modeline attı benim için perşembe silip tekrar yüklemeye çalıştı onda da olmadı malesef.Biz mi yanlış yapıyoruz diyeceğim ama daha önce oluyordu kolay zaten yapmak.

AltStore veya Altserver konulara göz atın

İyi günler herkese. Şu an bende jb yapamıyorum iPhone’u 5 cihazıma. Altstore denedim o da nafile. Bir yolu var mı? Jb siz hiç çekilmiyor.

Merhaba iphone 5 32 bit hiç bir şekilde jailbreak yapamadım yardımcı olacak var mı?
impactor başarısız
altserver başarısız
3utools başarısız
Lütfen yardım!!!!!!!!

iphone 5 icin bir gelisme yok mu arksdaslar helix i nerden bula bilirim cydia yüklü ama yeniden yüklemem gerek

Geri