- Cihaz
3UTools aracı ile H3Lix Jailbreak yükleyebilirsiniz...bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
3UTools aracı ile H3Lix Jailbreak yükleyebilirsiniz...bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
konuyu hortlattığım için kusura bakmayın lakin benim bir sorunum var. iphone 5 cihazımı 3utools ile jb yapmıştım. şarjı bitmiş kapanmış haliyle tekrar jb yapılması gerekiyor. tekrar 3utools aracılığıyla jb yapmaya çalışıyorum ama apple id ve şifre istiyor istememesi gerekiyordu. 2 kere yaptığımda böyle bir adım yoktu, her neyse kendi bilgilerimi girdiğimde yükleme başarılı oluyor ama h3lix e girdiğimde uicache failed hatası alıyorum. ne yapmam gerekiyor hocam ?3UTools aracı ile H3Lix Jailbreak yükleyebilirsiniz...
bilgisi olan yok mu acepkonuyu hortlattığım için kusura bakmayın lakin benim bir sorunum var. iphone 5 cihazımı 3utools ile jb yapmıştım. şarjı bitmiş kapanmış haliyle tekrar jb yapılması gerekiyor. tekrar 3utools aracılığıyla jb yapmaya çalışıyorum ama apple id ve şifre istiyor istememesi gerekiyordu. 2 kere yaptığımda böyle bir adım yoktu, her neyse kendi bilgilerimi girdiğimde yükleme başarılı oluyor ama h3lix e girdiğimde uicache failed hatası alıyorum. ne yapmam gerekiyor hocam ?
çok sağol hocam eve geçince deneyeyimusta eline sağlık uicache failed hatası alıyordum patchlediğini yükledim düzeldi
Mesaj düzenlendi:
3utools ile ipa signature yapıp patched olanı yükleyin iucache failed hatası alanlar
saolasın kral, vesilenle yaptım bende.Uicache failed hatası ile uzun zamandır uğraşıyorum sonunda çözdüm,tabii buradaki arkadaşların da yardımıyla.
Sideloadly uygulamasını pc ye kuruyorsunuz. Ardından telefonu bağlayıp patch li h3lix ipa'sını Sideloadly ile yüklüyorsunuz. Ardından ayarlara gidip genel den aygıt yönetimine girip hesaba güven diyorsunuz ve hazır h3lix uygulamasını açıp jailbreak yapabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Keşke biraz daha açıklayıcı olsa, ne iyi olurduusta eline sağlık uicache failed hatası alıyordum patchlediğini yükledim düzeldi
Mesaj düzenlendi:
3utools ile ipa signature yapıp patched olanı yükleyin iucache failed hatası alanlar
konuda anlatıldığı gibi aşama aşama ilerleyebilirsinizhortlatıyorum ben de kusura bakmayın jailbreak hakkında hiç bilgim yok cahilim bu konuda iphone 5c cihaz aldım ama kullanabilmeyi de istiyorum bana adım adım ne yapmama gerektiğini söyler misiniz jailbreak nasıl yapılır tam anlamadım windows pc, macbook ikisine de sahibim hangsiyle olacaksa yaparım anlatırsanız teşekkür ederim