Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Yok iTunes üzerinden
[automerge]1553978094[/automerge]

iOS 12.1.3 beta 4 e düşürdüm ondada aynı sorun var galiba 12.1.2 üzeri sürümlerde aynı hata var
3utools ile düşürmeyi deneyin uygulamayı kurduktan sonra cihazı bağlayınca üst sekmeden flash&jb sekmesine tıklayıp hızlıca flashlayabilirsiniz
[automerge]1553980230[/automerge]
Yok iTunes üzerinden
[automerge]1553978094[/automerge]

iOS 12.1.3 beta 4 e düşürdüm ondada aynı sorun var galiba 12.1.2 üzeri sürümlerde aynı hata var
12.1.3 beta 4 imzası kalkmadı mı

10741
unc0ver jb uygulamasının geliştiricisi en yakın zamanda 12.2 altı sürümlere geçilmesi gerektiğini söylemiş. İmzalar kalkabilir haberiniz olsun. Bir de 12.1.4 ve altı için jb yakın olabilir tahminimce.

Hala bir haber yok sanırım. Telefonu satıp ios sürümü düşük apple almayı düşünüyorum ya :D 12.1.4 lanet okumaya başladım =)

Arkadaşlar 12.1.4 sürünündeyim 12.2 sürümüne nasıl geçebilirim?

arkadaşlar daha önce de söylendi burası iOS düşürme konusu değil. Lütfen kendimize yeni konu açarak yardım ister misiniz !!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ee Arkadaslar bi haber yokmu 12.1.3 de bekliyorum
pwn20wnd A12 işlemcili cihazlara jb desteği getirmeye uğraşıyor şuan. Yaklaşık üç gün önce test cihazını bootloopa soktuğunu paylaşmıştı. Şimdi corellium uygulamasından izin geldi ve sanal yazılımdan devam ediyor. Uzun lafın kısası 6 ayda yapabileceği işlemin süresini 3 aya düşürmüş oldu. A12 cihazlara tam cydia desteği verildikten sonra 12.1.2 üstü cihazlarda testlere başlanır.

10851
unc0ver için güncelleme geleceğini duyurdu pwn. güncellemeden sonra tahminimce 12.2 altı sürümlere el atacak. Bu arada 12.2 ye kadar imzalar kapandı.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri