Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Darısı a12 cihazı olupta bekleyen kardeşlerimin başına inşAllah. Bu arada arkadaşlar ipad air jailbreak yapan varmı ? Cihaz şu an 9.0.1 sürümde jailbreakli beta3 imzaları hala açıkmı ? Bilgisi olan varsa sevinirim.

Darısı a12 cihazı olupta bekleyen kardeşlerimin başına inşAllah. Bu arada arkadaşlar ipad air jailbreak yapan varmı ? Cihaz şu an 9.0.1 sürümde jailbreakli beta3 imzaları hala açıkmı ? Bilgisi olan varsa sevinirim.

IOS 12.1.1 beta3 imzası halen açık
12f27b9ac9361305d280d0e7ad07acc3.jpg

JailbreakTR

Suan 7plus 12.1.1 b3 jailbreak kullanıcısıyım
Jailbreak eskisi kadar zevk vermiyor desem yeridir ama yinede o olmadan da yapılmıyor ister istemez serbest kalmak istiyor insan
3gs den itibaren iphone kullanicisi olarak özlüyorum o untethered jailbreak zamanlarımı
Büyük ihtimalle yarın xs max e geçicem insalah A12 ye gelir yakın zamanda bide xs max de deneriz jaili

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var. Bazen ben aradığımda veya arandığımda resping atıyor o an konuşabiliyorum ama resping den sonra güvenli moda düşüyor ok ve restart seçenekleri çıkıyor restart yapınca düzeliyor

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var. Bazen ben aradığımda veya arandığımda resping atıyor o an konuşabiliyorum ama resping den sonra güvenli moda düşüyor ok ve restart seçenekleri çıkıyor restart yapınca düzeliyor
Arama ile ilgili bir tweak kurmuş olabilir misiniz?

Call recording in 11.4 olanı çalışıyormuş sorun bundan sanırım. Call recording x i kurdum sorun yok şimdilik.:)

Yine aynı sorun oldu ancak şunu fark ettim arama geldi yuvarlak döndü ve tek tuşla reddetme tweak i olan forcebuttons devre dışı kaldı. Sanırım sorun forcebuttons tweaki. İos 12 ile sıkıntılı olabilir. Kaldırdım tweaki bakalım ne olacak. Bu arada bu tweakin alternatifi var mı?

Arkadaşlar kötü bi şey yaptım sanırım, yardım edebilirseniz çok sevinirim.12.0.1 sürümlü 5s e jailbreak yaptım, oldu. Sonra i tunes ile geri geri yükleme yaptım. Şimdi cydia ya girmek istediğimde açılır gibi oluyor, kapanıyor. Uncover ile tekrar jailbreak yapytım, cydia tekrar çalıştı, bu seferde telefonu kapatıp açınca, gene cydia açılır gibi oluyor, sonra hemen kapanıyor. telefona sıfır kurulum yapabilsem düzelecek diye düşünüyorum, ama onu da beceremedim.recovery mod da geri yükleme yap dediğimde, güncelleme yapmak istiyor, o zaman da , 12.1.4 sürümüne geçmiş olacağımdan jailbreak hayal olacak. Telefondan sıfırlama yapınca da, cydia kalıyor, tam sıfırlama yapmıyor.. sıkıştım kaldım, aylarsa jb bekledikten sonra çok kötü oldu bu. Yardım edin nolur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kötü bi şey yaptım sanırım, yardım edebilirseniz çok sevinirim.12.0.1 sürümlü 5s e jailbreak yaptım, oldu. Sonra i tunes ile geri geri yükleme yaptım. Şimdi cydia ya girmek istediğimde açılır gibi oluyor, kapanıyor. Uncover ile tekrar jailbreak yapytım, cydia tekrar çalıştı, bu seferde telefonu kapatıp açınca, gene cydia açılır gibi oluyor, sonra hemen kapanıyor. telefona sıfır kurulum yapabilsem düzelecek diye düşünüyorum, ama onu da beceremedim.recovery mod da geri yükleme yap dediğimde, güncelleme yapmak istiyor, o zaman da , 12.1.4 sürümüne geçmiş olacağımdan jailbreak hayal olacak. Telefondan sıfırlama yapınca da, cydia kalıyor, tam sıfırlama yapmıyor.. sıkıştım kaldım, aylarsa jb bekledikten sonra çok kötü oldu bu. Yardım edin nolur.

Tetheret jb olduğu için her açılıp kapandığında bunun olması normal. Jb aracı ile tekrar yapman gerekir.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

İos 12 jb yapan arkadaşlarım size birşey sormak istiyorum acaba xmodgamesi çaliştirabilen sorunsuzca kullanabilen varmıdir acaba bilgilendirebilirseniz çok sevinirim 🙏

Merhaba bu geliştirilen jailbreak son mudur? Ve bundan sonraki sürümlere örneğin 12.1.3 ya da 12.1.4 e jailbreak çıkma ihtimali var mıdır?

Merhaba bu geliştirilen jailbreak son mudur? Ve bundan sonraki sürümlere örneğin 12.1.3 ya da 12.1.4 e jailbreak çıkma ihtimali var mıdır?
Zamanla o sürümlerede çıkacaktır. Geriye dönüp baktığımızda jailbreak çıkmamış sürüm göremiyoruz.

selam ip7 + ios 12 jb li telefonum arkadaşlar safari çoğu sitede ( bu sayfa özel değil ) safari sunucuya bağlanamadığı için açılamıyor v.b hatalar veriyor bunun için bi çözüm yolu varmı kesin !

selam ip7 + ios 12 jb li telefonum arkadaşlar safari çoğu sitede ( bu sayfa özel değil ) safari sunucuya bağlanamadığı için açılamıyor v.b hatalar veriyor bunun için bi çözüm yolu varmı kesin !
Wi-Fi ya da hücresel farkediyor mu?

Kardeşim sorunu başka yerde sormak çok mu zor? Bildirim geliyor gelişme var mı diye bakıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, şuan güncel olarak 12.1.4 sürümünü kullanıyorum, bu sürümü nasıl 12.1.1 yapıp jb yapabilirim?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri