Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

g0blin aç, jailbreak butonuna tıkla. bukadar

Denedim hocam g0blin i tıkladığımda bu resimdeki ileti çıkıyor. Ayarlar aygıt yönetiminden onay ver diyor . Oraya giriyorum goblin doğrulanmadı yazıyor. Uygulamayı doğrula ya basıyorum değişen bişey olmuyor. Yani goblin i açamıyorum şuan .
814c864bc947acb7720f1784b10ee454.jpg
afd5eed57b3a176b0a47da28c4e89ea3.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki bu her zaman böyle mi olacak? Pc nin olmadığı yerlerde başımıza bu kapanma olayı geldiğinde kb siz kalacaz anlaşılan. Pc olmadan yenileme işlemini yapmanın bir yolu var mı bildiğiniz ?

Normal şartlarda imza süresi 1 haftadır. Yani 1 hafta sonra pc kullanacaksın. Senin ipa dosyası appleid'den silinmiş. extender şuan stabil değil 10.3.x de güncelleme alınca oto imzalayacaktır

Normal şartlarda imza süresi 1 haftadır. Yani 1 hafta sonra pc kullanacaksın. Senin ipa dosyası appleid'den silinmiş. extender şuan stabil değil 10.3.x de güncelleme alınca oto imzalayacaktır

Anladım hocam extnder ı bekliyoruz yani şimdi. Bu haliyle rezillikmiş valla... teşekkür ederim sağol

10.3.1 de baya stabil çalışıyor bende profili yükliyeli 10 gün falan oldu kendiliğinden imzalıyor

cheaster33 bende 10.3.1 deyim cihaz iphone 6 senin cihaz neydi uyumlu ise yüklemeyi düsünüyorum da

Hackyouriphone den indirdim ama bendede imzalamiyor

cheaster33 su instgram rocket i nasıl kurabilir ve imzalatabilirim

cceb731d63bc80275f8952d7178ef102.jpg
ben de imzalıyor nedense hatta instagram rocketi de ipa olarak indirip ex3nder ile kurdum. G0blin rc0 da indirmiştim rc1 de yenisini yüklemedim ona rağmen çalışıyor. Jailbreaktr reposundan indirmiştim galiba.

Jailbreak tr de yok ama filza ile destek aldinmi hani tam erişim felan kısımlarini uyguladin mi ? cheaster33

Geri