Neler yeni

Ext3nder Nedir Nasıl Kullanılır? // Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

Hocam uygulamaya girilmiyor veya doğrulanamıyorum hesabi anlamadım yaaa lutfen yardım bidaha pc açamam

Ekli dosyalar

• IMG_5744.PNG
    IMG_5744.PNG
    84.7 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_5745.PNG
    IMG_5745.PNG
    288.4 KB · Görüntüleme: 20
Appvalley indirin orda meridian indirin jailbreak ordan yapın pc gerek kalmadan

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appvalley indirin orda meridian indirin jailbreak ordan yapın pc gerek kalmadan

Oradan da reklamları basarsın cihazın içine bir dahada kurtulamazsın

¯\_(ツ)_/¯

Oradan da reklamları basarsın cihazın içine bir dahada kurtulamazsın

¯\_(ツ)_/¯

Hocam seni bulmuşken sorayım cihaz bazen 1 saat bazen 10 dakika duruyor safe moda atıyor en son tweakları sildim düzelmedi en son bide forumdan ses kalitesi arttırmak için bişeyler yaptım 99 yaptım ayarlardan ondan mı acaba

Hocam seni bulmuşken sorayım cihaz bazen 1 saat bazen 10 dakika duruyor safe moda atıyor en son tweakları sildim düzelmedi en son bide forumdan ses kalitesi arttırmak için bişeyler yaptım 99 yaptım ayarlardan ondan mı acaba

Çakışan Tweak veya uyumsuz Tweak yapar , ses kalite değişmesi sorun yapmaz eğer doğru adımlarla yapmışsan , Batarya sorun yapabilir ve birde cihazkılıfına(cam koruma vs.) bir göz at.. Temalar SpringBoardu ağırlaştırır yani orayada bak.

¯\_(ツ)_/¯

Çakışan Tweak veya uyumsuz Tweak yapar , ses kalite değişmesi sorun yapmaz eğer doğru adımlarla yapmışsan , Batarya sorun yapabilir ve birde cihazkılıfına(cam koruma vs.) bir göz at.. Temalar SpringBoardu ağırlaştırır yani orayada bak.

¯\_(ツ)_/¯

Bugün başladı sorun cakışan tweakları nasıl buluruz bide nasıl sıfırlama yaparım cydiadaki tweakları

Bugün başladı sorun cakışan tweakları nasıl buluruz bide nasıl sıfırlama yaparım cydiadaki tweakları

Bugün başladıysa son kurduğun 3 tweaki kontrol et , ağır bir safe Mode sendeki , iki Tweak çakışmasıdır aynı görevleri yapan

¯\_(ツ)_/¯

Arka planda sürekli imza kontrolü vs çalıştığı için çok fazla pil tüketiyor. Normal çalışması için hangi ayarları değiştrmemiz gerekir bilen var mıdır?

Arka planda sürekli imza kontrolü vs çalıştığı için çok fazla pil tüketiyor. Normal çalışması için hangi ayarları değiştrmemiz gerekir bilen var mıdır?
arka planda imzalayamadığı için sürekli calısır ve pil sarfiyatına mâl olur.

@aleqtro hayıd lmmortal Jailbreaksiz iken çalışmaz dolasıyla yüklediğiniz uygulama da çalışmaz.

Hocam dün jb yaptım cihazı. Şu an şarj olurken kendi kendine kapandı telefon ve jb çalışmıyor şimdi. Ne yapmam lazım? Yardım edermisimiz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri