Neler yeni

Electra Jailbreak iOS 11 Tweak-Tema

Gentlemen theme uygulanıyor ama uygulamalar açılmıyor direk atıyor. diğer temalarda bi sorun olmuyor. bilgisi olan var mı ?

Bende kuramadım aynısı oluyor. En son kuruldu ama bu seferde electra devre dışı kaldı, süreklide uygulamalardan atıyordu. Filza ile dosyalarını sildim tel düzeldi ama temayı kullanamadım..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar kusura bakmayın bu elektra aracına biraz yabancı kaldım. Electra yı sorunsuz kurdum, tweakleride, 3 gün kullandım ama şimdi Electra doğrulanamıyor hatası veriyor. Ayarlardanda doğrulanamıyor.. Ne yapmam lazım..
188e58c9b0b868fec17cf719306a67b0.jpg

Sanırım electrayı tweakbox üzerinden kurdun. Bende de aynısı oluyordu. Electrayı sil ve tweakbox üzerinden yeniden kur

Usta Electra yı impactor ile kurdum.. Tweakbox hiç kullanmadım, bilmiyorumda.. Şimdi me yapmam gerekiyor, yedek alıp silip yenidenmi kurayım. Ayrıca bu betalar için deneyimim yok, nasıl bir yol izleyim.. Cevap için teşekkür ederim ayrıca..

Yeniden ımpactor üzerinden kur.

Tamam hocam teşekkür ederim.. Ayrıca beta 9 kuruyorum değilmi

Arkadaşlar kusura bakmayın bu elektra aracına biraz yabancı kaldım. Electra yı sorunsuz kurdum, tweakleride, 3 gün kullandım ama şimdi Electra doğrulanamıyor hatası veriyor. Ayarlardanda doğrulanamıyor.. Ne yapmam lazım..
188e58c9b0b868fec17cf719306a67b0.jpg

Sanırım electrayı tweakbox üzerinden kurdun. Bende de aynısı oluyordu. Electrayı sil ve tweakbox üzerinden yeniden kur

Usta Electra yı impactor ile kurdum.. Tweakbox hiç kullanmadım, bilmiyorumda.. Şimdi me yapmam gerekiyor, yedek alıp silip yenidenmi kurayım. Ayrıca bu betalar için deneyimim yok, nasıl bir yol izleyim.. Cevap için teşekkür ederim ayrıca..

Yeniden ımpactor üzerinden kur.

Tamam hocam teşekkür ederim.. Ayrıca beta 9 kuruyorum değilmi

Evet dostum

Merhaba arkadaşlar yeri değil biliyorum ama çözüm var mı bilmiyorum. 11.1.2 sürümündeydim JB yaptım 10 a yakın tweak yükledim ama çakıştığı için 11.2 sürümüne recory mode ile geçtim. Yaklaşık 5 gündür Whatshapptan günde 1 sefer pcden oturum açtınız uyarısı geliyor ve açmak istediğimde pcden çıkış yapıldığını görüyorum. Acaba neyden olabilir. JB yaparken Root şifresini de değiştirmiştim.

Merhaba arkadaşlar yeri değil biliyorum ama çözüm var mı bilmiyorum. 11.1.2 sürümündeydim JB yaptım 10 a yakın tweak yükledim ama çakıştığı için 11.2 sürümüne recory mode ile geçtim. Yaklaşık 5 gündür Whatshapptan günde 1 sefer pcden oturum açtınız uyarısı geliyor ve açmak istediğimde pcden çıkış yapıldığını görüyorum. Acaba neyden olabilir. JB yaparken Root şifresini de değiştirmiştim.

Biri WhatsApp'a girmeye çalışıyor o zaman. Yenge falan varsa o yapıyor olabilir. :D

BUgün cihazımı restore ettiğimde bana da geldi o uyarı.
Whatsapp/Ayarlar/Whatsapp web/masaüstü adımına girin bilmediğiniz bir girşi varsa silin.

Electra beta 11 is now available!

coolstar.org/electra/

Uygulamalar için libjailbreak API'leri ve jailbreakd ile konuşmak için komut satırı araçları ekler jailbreakd artık launchd ve xpcproxy'den (TCP ve XPC) daha güvenilir bir iletişim katmanı kullanıyor; bu nedenle uygulamalar daha güvenilir şekilde başlatılmalıdır

———————————————————————

Adds libjailbreak API’s for apps and command line tools to talk to jailbreakd

jailbreakd now uses a more reliable communication layer from launchd and xpcproxy (TCP and XPC), so apps should launch more reliably

GÜNCELLEME
Electra beta 11-3 yayınlanmıştır.
Bu güncelleme hata düzeltmeleri içerir, Cydia henüz yoktur. Link konuda.

Slm electra yükledikten sonra YouTube de video açarken sürekli kendini kapatıyor sildim yükledim düzelmedi YouTube 85940113-C35C-4114-BD56-6C848E248EF1.jpeg85940113-C35C-4114-BD56-6C848E248EF1.jpeg

youtube için olan cercube vb tweak yüklü mü cihazında. Yüklü ise silmeni, daha önce yükleyip sildiysen kalıntıları var mı diye bakmanı öneririm.
Hocam jb den çıkınca sorunsuz çalışıyor jb alınca video açtığımda 1 daki içinde YouTube kapanıyor

electranin sertifika suresi varmi telefonu kapatip actim electra acilmiyo acmaya calisinca beyaz ekran geliyor sonra electra kapaniyor

electranin sertifika suresi varmi telefonu kapatip actim electra acilmiyo acmaya calisinca beyaz ekran geliyor sonra electra kapaniyor

1 hafta süresi var tabiki. İmpactor ile tekrar yükleyin.

ARKADAŞLAR BENDE ELECTRA SORUNSUZ CYDİADA SORUNSUZ FAKAT DENEME AMAÇLI TWEAK YÜKLEDİM ZEPPELİN MESELA AKTİF GÖRÜNMÜYOR VE AYARLARA DÜŞMÜYOR NEDEN YADA AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN ARKADAŞIMIZ VARMI

Geri