Shsh kaydınız varsa anca yapabilirsiniz.Iphone 7 10.2.1 deyim 11.3'e geçemem artık değil mi? ipsw.me'de bu sürümler kırmızı, yani JB'i kaçırdık mı?
Nobetaexpire olması lazım tweakın adı.Arkadaşlar telefonum 11.4 beta 3 jailbreak yaptım çalışıyor ama ekrana sürekli olan yeni bir ios güncellemesi var yazısı gelip duruyor.Bunun bir çözümü var mı ?
Bir sorunum da şu cydia'yı nasıl tamamen kaldırabiliriz ?
1) farklı exploitler. MP olan geliştirici hesabı istiyor. Diğeri öyle değil.Benim merak ettiğim bir kaç şey var.
1) VFS & MPTCP arasında ki fark nedir?
2) Ben electrayı bilgisayarsız safari üzerinden vermiş olduğunuz konu linkinden MPTCP versiyonunu kurdum. Sertifika süresi 1 yıl olarak görünüyor. Yine extender kullanmam gerekiyor mu?
3) yüklediğim bir tweak yüzünden telefon daha önce karşılaşmadığım değişik bir hata verdi. Daha önce safe moda alıyordu. Electra da safe mode yok mu?
Son olarak ; bilgisayarlı kurulum mu yoksa telefon üzerinden kurulum mu önerirsiniz?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bu repoyu silemiyorum nasil silebilirim?
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Telefon kapat aç yeniden deneArkadaşlar sadece Cydia'yı açabiliyorum. Hiçbir tweaki etkinleştiremiyorum. Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi enable jailbreak yazıyor. Tıkladığımda already jailbroken oluyor ama tweakleri kullanamıyorum.
Çok teşekkür ederim sağol dediğin gibi yaptım düzeldiByeBetAlert :bu tweak kur hocam daha gibi güncelleme uyarısı gelmez
Ekli dosyayı görüntüle 5157Ekli dosyayı görüntüle 5158
iCleaner var mı?Arkadaşlar telefonu kapatıp açmıştım jailbreaki tekrar etkinleştirmek gerekiyo tabiki. Ama etkinleştiremiyorum. Tweaks işaretli iken jailbreak tuşuna bastığımda telefon restart atıyor ve olmuyor. Ama tweaks i işaretlemeden jailbreak tuşuna dokunduğumda openssh enjoy yazıyor ve cydia'ya giriyor ama tweakler gözükmüyor. Tweakleri nasıl etkinleştirebilirim ?
Restart atıp tekrar deneyinKaç defa denedim yapamadım, Tweakbox dan electra yı kurdum, işlemeleri yapmaya başladı (please wait 1/2/3) şu anda electrayı açıyorum " Already Jailbroken " yazıyor,
cydia yine yüklenmedi.
Uyarıları dikkatli okursanız hiç sıkıntı yaşamazsınız.İlk defa Jeilbreak yapacağım. Şuan Cydia Impactor indiriyorum. Allah sonumuzu hayır etsin :)
İnşaallah öyle olurUyarıları dikkatli okursanız hiç sıkıntı yaşamazsınız.
Uyarıları dikkatli okursanız hiç sıkıntı yaşamazsınız.
Böyle bir şey oldu. Sizce tamam mı ?
Tamam yapmışsın hayırlı olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah razı oldun hallettim ama tweak adı NoBetaAlertNobetaexpire olması lazım tweakın adı.
Teşekkürler,şimdi anladim olayı,peki çok sarj yermi bu olay.yada uygulama ile biz elle imzalayabiliyor muyuz?Normalde kurduğun Electra ipa sı 1 hafta çalışır. 1 haftadan sonra tıklarsın açılmaz. Cihazın kapanmadığı sürece bu uygulamaya ihtiyacın olmaz ama olduda kapandı yeniden jailbreak kapman gerek uygulamayı Cydia impactor ile yeniden tele atmam gerekir. Ex3nder seni bu dertten kurtarır telefon üzerinden apple id in ile haftada bir imzalar bu sayede Electra uygulaması sürekli çalışabilir durumda olur. Kurmanı tavsiye ederim.
Umarım anlatabilmişimdir.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi