Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

nomoresmallapps kurun cydia dan full ekran olacaktır

Çok teşekkür ederim. Düzeldi.
9cfc944372f06b78f5bbb3b16e750697.png

2257123231fa8a1ab17708e27c609467.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cydianın yüklenmesi ile gelen repo666.ultrasn0w.com reposu sürekli hata veriyor acaba silsem bir sıkıntı olur mu?

7c7fd088c979b4c7744d53bee3ddd3bd.png

Birkaç tane repo ekledim o repoyu silmeme rağmen cydia çalışmıyor bu şekilde hata veriyoe sürekli bedenini bilen var mı.

7c7fd088c979b4c7744d53bee3ddd3bd.png

Birkaç tane repo ekledim o repoyu silmeme rağmen cydia çalışmıyor bu şekilde hata veriyoe sürekli bedenini bilen var mı.

Cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapın.

Dün jailbreak yaptım sabah bir problem yoktu fakat şimdi cydia ya tıkladığım gibi kapanıyor yüklediğim 2 tane programda kendiliğinden uçmuş.Anlamadım ne olduğunu böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?

Dün jailbreak yaptım sabah bir problem yoktu fakat şimdi cydia ya tıkladığım gibi kapanıyor yüklediğim 2 tane programda kendiliğinden uçmuş.Anlamadım ne olduğunu böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?

Cihazı kapa aç yaptıysan olmuştur. Electra üzerinden tekrar kırman gerekiyor

Cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapın.

Teşekkürler hallettim. Sorun çıkartan repoyu tekrar add yapınca silmeme izin verdi. Repoyu silince cydia düzeldi.

Sürümüm 11.3.1 ve daha önce hiç jb kullanmadım nasıl yüklenir bilmiyorum ngxplay yada carbridge için yükleyeceğim yapmam gerekenler nelerdir biri beni bilgilendire bilir mi ? Şimdiden teşekkürler

Elektra yükledim jb için basıyorum yüklenip restrat yapıyor ama cydia gelmiyor

Sürümüm 11.3.1 ve daha önce hiç jb kullanmadım nasıl yüklenir bilmiyorum ngxplay yada carbridge için yükleyeceğim yapmam gerekenler nelerdir biri beni bilgilendire bilir mi ? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşım bende aynı durumdaydım. Profesyonel bir yere yaptırdım. CarBridge kurdum. Çok güzel ve kullanışlı.

Hocam konunun en başında gerekli linkler mevcut. Okumanızı öneririm.

Selam beyler bende ios 12 yüklü iphone X var futurestore yapacağım shsh kaydı var lakin cihazda uygulamayı açtığımda hemen kapanıyor sorun nedir

Selam beyler bende ios 12 yüklü iphone X var futurestore yapacağım shsh kaydı var lakin cihazda uygulamayı açtığımda hemen kapanıyor sorun nedir

FutureRestore'nin iOS 12 için güncellenmesi gerekli. 11.4 veya 11.4.1 için bekliyoruz şu an.

beyler acil yardım iphone 5s cihaza ilk defa jailbreak yüklerken elenctra kısmında telefon kapandı tekrar acılır gibi oluyor elma resmi geliyor ama tekrar kapanıp duruyor hic ana ekrana gelmiyor sadece elma resmi cıkıp 10 sn ye icinde tekrar gidiyor

Iphone 7 10.2.1 deyim 11.3'e geçemem artık değil mi? ipsw.me'de bu sürümler kırmızı, yani JB'i kaçırdık mı?

Geri