Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

arkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda

8 plus'ta siriyi kapatıyorum + uçak moduna alıyorum, electra'yı jailbreak'i tıkladığımda telefon reboot ediyor ve yeniden başlatıyor. Çözemedim bir türlü bu sorunu, adım 1'de takılıp kaldım. 8+ kullanıp da yapan varsa yazabilir mi?

8 plus'ta siriyi kapatıyorum + uçak moduna alıyorum, electra'yı jailbreak'i tıkladığımda telefon reboot ediyor ve yeniden başlatıyor. Çözemedim bir türlü bu sorunu, adım 1'de takılıp kaldım. 8+ kullanıp da yapan varsa yazabilir mi?

Kapatıp yeniden açıp bi süre kullanın

JailbreakTR

Jailbreak aktif değil demek bu

JailbreakTR
Aktif etmeye çalışıyorum ya işte, jailbreak butonuna basınca please wait (1/3) yazıyor daha sonra elma çıkıp telefon yeniden başlatılıyor. Electraya yeniden girdiğimde yine jailbreak yazıyor sabahtan beri deniyorum kaç kere silip yukledim, telefonu kapatıp açtım olmadı. Yardımcı olabilir misiniz 2BF57AC5-6E74-436E-88A8-0743165D2FA5.png

arkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda
tel 8 pluss yardımlarınızı beklıyorum

Benimki iphone6 ama bende de ayni sorun var, electradan jailbreake basınca elma çıkıp yeniden başlatıyor

hocam tweaks kapatınca cydia açıldı ama cihaza restrart felan yapmadı elektrada share elektra yazıyor tweaks bölümü kapalı orayı tekrar açayımmı cydiayı kullanabilirmiyim artık bir sorun yaşarmıyım acaba

Aktif etmeye çalışıyorum ya işte, jailbreak butonuna basınca please wait (1/3) yazıyor daha sonra elma çıkıp telefon yeniden başlatılıyor. Electraya yeniden girdiğimde yine jailbreak yazıyor sabahtan beri deniyorum kaç kere silip yukledim, telefonu kapatıp açtım olmadı. Yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 4784

Kapatıp açın 5-10 dk kullanın. Tüm uygulamaları kapatıp deneyin.

JailbreakTR

hocam tweaks kapatınca cydia açıldı ama cihaza restrart felan yapmadı elektrada share elektra yazıyor tweaks bölümü kapalı orayı tekrar açayımmı cydiayı kullanabilirmiyim artık bir sorun yaşarmıyım acaba

Kapatıp açın tekrar deneyin birde

JailbreakTR

arkadaşlar cihaza restart attıktan sonra 3-5 dk bırakın kendi haline, sonra wifi kapatın siriyi kapatın uçak moduna alın cihazı olduğunu göreceksiniz,

exploitin cihaza girebilmesi için belirli bir süre geçmesi gerekiyor o süreyi sürekli deneyerek uzatıyorsunuz

arkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUU=???

arkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUU=???

Yedekten neden yüklemeye çalışıyorsunuz??

JailbreakTR

Geri yükleme yazıyor derken? Tam olarak nasıl bir şey. Yardımcı olalım.

kapatıp açtım tekrar enable jailbrek tıklayın ca restart yapmadan onayladı cydia tekrar açıldı cydia da hiç repo vs yok ama sabah kurdugum twekler telefonda açılıyor ama çalışmıyor o twekleri nasıl silebilirim acaba

kapatıp açtım tekrar enable jailbrek tıklayın ca restart yapmadan onayladı cydia tekrar açıldı cydia da hiç repo vs yok ama sabah kurdugum twekler telefonda açılıyor ama çalışmıyor o twekleri nasıl silebilirim acaba

Kapatıp aç, tweaks kısmını kapatıp deneyin cydiaya girmeyi

JailbreakTR

Geri yükleme yazıyor derken? Tam olarak nasıl bir şey. Yardımcı olalım.
JB Aatarken sürekli reset attı cıhaz en sonunda siyah ekranda kaldı es var tuş klidi filan ama ekran gözukmuyor suanda itunes e bagladım gerı yukleme kurtama yapayım diye bu seferde guncelleme yapıyor ve iphonenın ekranında gerı yukleme yazıyor ve tuş klidi filan acılmıyor

Hard reset atın

tweks butonunu aktif edip tekrar jailbreak tıklayınca açılışta yine siyah ekranda kalıyor ama tweaks butonunu kapatınca telefon açılıyor ve cydia giriliyor nasıl çözebilirim ben bunukafayı yiyecem

JB Aatarken sürekli reset attı cıhaz en sonunda siyah ekranda kaldı es var tuş klidi filan ama ekran gözukmuyor suanda itunes e bagladım gerı yukleme kurtama yapayım diye bu seferde guncelleme yapıyor ve iphonenın ekranında gerı yukleme yazıyor ve tuş klidi filan acılmıyor
Sen çok karıştırmışsın telefonu hocam. Cihazın modeli nedir?

Ses açma + ses kapama + güç tuşuna sırasıyla bir kez basın gelir. Bende de öyle oluyor arada.

Geri