Enable jailbreak diyince ne oluyor?
JailbreakTR
Birsey olacak diye dokunmadim...tirsiyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enable jailbreak diyince ne oluyor?
JailbreakTR
Birsey olacak diye dokunmadim...tirsiyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8 plus'ta siriyi kapatıyorum + uçak moduna alıyorum, electra'yı jailbreak'i tıkladığımda telefon reboot ediyor ve yeniden başlatıyor. Çözemedim bir türlü bu sorunu, adım 1'de takılıp kaldım. 8+ kullanıp da yapan varsa yazabilir mi?
Aktif etmeye çalışıyorum ya işte, jailbreak butonuna basınca please wait (1/3) yazıyor daha sonra elma çıkıp telefon yeniden başlatılıyor. Electraya yeniden girdiğimde yine jailbreak yazıyor sabahtan beri deniyorum kaç kere silip yukledim, telefonu kapatıp açtım olmadı. Yardımcı olabilir misinizJailbreak aktif değil demek bu
JailbreakTR
tel 8 pluss yardımlarınızı beklıyorumarkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda
Liberty Lite kurabilirsin. Sonra Ayarlar'dan uygulamayı seçeceksin.Arkadaşlar bankacılık uygulamaları çalışıyormu jb li cihazda
Benimki iphone6 ama bende de ayni sorun var, electradan jailbreake basınca elma çıkıp yeniden başlatıyor8 plus'ta siriyi kapatıyorum + uçak moduna alıyorum, electra'yı jailbreak'i tıkladığımda telefon reboot ediyor ve yeniden başlatıyor. Çözemedim bir türlü bu sorunu, adım 1'de takılıp kaldım. 8+ kullanıp da yapan varsa yazabilir mi?
Aktif etmeye çalışıyorum ya işte, jailbreak butonuna basınca please wait (1/3) yazıyor daha sonra elma çıkıp telefon yeniden başlatılıyor. Electraya yeniden girdiğimde yine jailbreak yazıyor sabahtan beri deniyorum kaç kere silip yukledim, telefonu kapatıp açtım olmadı. Yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 4784
hocam tweaks kapatınca cydia açıldı ama cihaza restrart felan yapmadı elektrada share elektra yazıyor tweaks bölümü kapalı orayı tekrar açayımmı cydiayı kullanabilirmiyim artık bir sorun yaşarmıyım acaba
5-10 dakka kullanın derken neyi kullanacağımKapatıp açın 5-10 dk kullanın. Tüm uygulamaları kapatıp deneyin.
JailbreakTR
arkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUU=???
Geri yükleme yazıyor derken? Tam olarak nasıl bir şey. Yardımcı olalım.arkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUU=???
kapatıp açtım tekrar enable jailbrek tıklayın ca restart yapmadan onayladı cydia tekrar açıldı cydia da hiç repo vs yok ama sabah kurdugum twekler telefonda açılıyor ama çalışmıyor o twekleri nasıl silebilirim acaba
JB Aatarken sürekli reset attı cıhaz en sonunda siyah ekranda kaldı es var tuş klidi filan ama ekran gözukmuyor suanda itunes e bagladım gerı yukleme kurtama yapayım diye bu seferde guncelleme yapıyor ve iphonenın ekranında gerı yukleme yazıyor ve tuş klidi filan acılmıyorGeri yükleme yazıyor derken? Tam olarak nasıl bir şey. Yardımcı olalım.
Hard reset atınarkadaşlar çok acıl yardım lütfen tel açilmiyor jb yaoarken siyah ekranda kaldı geri yükleme yapayım dedım itunesten bu seferde güncelleme yapıyor mevcut surum gidicek jb kuramıcm gerci kuramadıkta cözumlerınızı beklıyorum acıl tel suan ekran geldı gerı yukleme yazıyor sadece ekranda
Sen çok karıştırmışsın telefonu hocam. Cihazın modeli nedir?JB Aatarken sürekli reset attı cıhaz en sonunda siyah ekranda kaldı es var tuş klidi filan ama ekran gözukmuyor suanda itunes e bagladım gerı yukleme kurtama yapayım diye bu seferde guncelleme yapıyor ve iphonenın ekranında gerı yukleme yazıyor ve tuş klidi filan acılmıyor
JB Aatarken sürekli reset attı cıhaz en sonunda siyah ekranda kaldı es var tuş klidi filan ama ekran gözukmuyor suanda itunes e bagladım gerı yukleme kurtama yapayım diye bu seferde guncelleme yapıyor ve iphonenın ekranında gerı yukleme yazıyor ve tuş klidi filan acılmıyor