Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

geldi gönlümün efendisi be
[automerge]1530953025[/automerge]
herkese hayırlı olsun beyler
[automerge]1530953029[/automerge]
cihazı kapatıp açınca jailbreak deaktif oldu electrayı silip tekrar kurdum olmadı telefonu sıfırladım yine olmadı profili kaldırıp kurdum yine olmadı 2. adımda hep siyah ekranda kalıyor cihazı hard reset ile açınca açılıyor allah aşkına biri yardım etsin ne yapmam gerekiyor
telefonu sıfırladığın için bir daha jailbreak yapamayacaksın sanırım :( ios 9.3.3 jailbreakimi böyle kaybetmiştim.

Birşey soracağım ilk defa jb yapacağım. Twebox tan mı yapayım pc den mi yapayım. İkisi arasında ne fark ediyor. Cevaplarsanız sevinirim.

Hocam ben şimdi tweaklarımı flan kurdum şimdilik sorun yok gibi sorum şu telefonu kapatıp açtığımda gidecekmi yaptığım herşey??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İmpactor ile İpayı attıktan sonra ne yaparsam yapayım 3/1 ekranını geçmiyor direk Rastart atıyor.Çözümü nedir ?

arkadaşlar acamıyorm teli geri yukleme yazıyor ekranda öyle kaldı napcamm güncellim mi yeni sürüme :(((

geldi gönlümün efendisi be
[automerge]1530953025[/automerge]
herkese hayırlı olsun beyler
[automerge]1530953029[/automerge]

telefonu sıfırladığın için bir daha jailbreak yapamayacaksın sanırım :( ios 9.3.3 jailbreakimi böyle kaybetmiştim.
hocam deme öyle 1 senedir bekliyodum kafama tüküreyim ya cydia açılıyo şuan ama twekleri aktif edemiyorum elektradan cydiadanda twek indirilmiyo kesin olarak yokmu şimdi çözümü

Arkadaşlar tweakbox yükleyin Electra 11.3.1 uygulamasını yükleyin profillerden güven diyin Siri’yi kapatın uçak moduna alın telefonu electrayı açın jailbreak diyin telefon yeniden başlayacak Cydia yüklenene kadar yapın bu işlemi bende oldu

Arkadaşlar tweakbox yükleyin Electra 11.3.1 uygulamasını yükleyin profillerden güven diyin Siri’yi kapatın uçak moduna alın telefonu electrayı açın jailbreak diyin telefon yeniden başlayacak Cydia yüklenene kadar yapın bu işlemi bende oldu

olmuyor işte güzel kardeşim pc den yaptım tweakbox tan yaptım herşeyi kapattım cydia yükleniyor aktif etmiyor

cihazı güncellemeden ıtunes üzerinden restore etme imkanımız varmı ?

Bende olmuyordu JB, ayarlardan tüm ayar ve içerikleri sıfırladım, 2.de oldu şu an kullanıyorum JB sorunsuz

Yönetici Yokmu Burda Yardımcı Olurmusunuz

Electra Yı yükledim zarla zorla cydia yükledim ama şuan hiçbir türlü enable cydia yapmıyor

iPhone 8 Plus’ta hard reset atmak için şu yolu takip etmeniz gerekiyor.

1. Ses açma tuşuna basıp hızlı bir şekilde bırakın.

2. Ses kısma tuşuna basın ve hızlı bir şekilde bırakın.

3. Apple logosunu görene kadar Güç tuşuna basılı tutun.
oldu sonunda açıldı çok saol dostummmm saollll

Her be yaptımsa iPhone x 11.3.1 cydia ekrana gelmedi bilgisi olan yazarsa sevinirim

jb sabah 6 dan beri kuramadım siyah ekranda kaliyor neden acaba
[automerge]1530954920[/automerge]
Siz sağ olun, önemli değil.

Bence siz 1-2 gün bekleyin, tam otursun videolar düşer yakında oradan baka baka yaparsınız. Zira iş karışık bir hal almaya başladı.
valla hocam lanet olsun kahvaltı bile yapmadım kuramadım gıttı sunu ya delirtti reset atıyo yada sıyah ekranda kalıyor saniyelerden sonra

Birçok kişide 1.etapda kalmış. Bende dahi. Rahat 30 kez Jailbreak a basıp restart atmışımdır. Malesef olmuyor. Acaba cihazı formatlasam düzelir mi ?
SSH kaydını almamıştım. Ayarlardan cihazı formatla desem formatlandıktan sonra başlangıç kurulumunda 11.4 e güncelleyin diye cihazı kitler mi yoksa yine 11.3.1 sürümünü kullanabilir miyim ?

Geri