Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

impactor ile ipa dosyasını yükledikten sonra;
waiting 10 second diyor ve geriye saydıktan sonra please wait 1/3 yazısı çıkıyor. Ardından installing Cydia yazıyor.
sonra please wait 2/3 yazıp re-spring yapıyor.Sonra electra'yı tekrar çalıştırdım ve enable jailbreak dedim. Tekrar reboot etti.

Sonra ilk adımları tekrar yapmaya başlıyor. Tekrar tekrar tekrar ve tekrar denedim. Ve sonra tekrar tekrar tekrar denedim. Nihayet already jailbroken yazısını gördüm :)
Yani demem o ki, yukarıdaki klavuzdaki adımları eksiksiz yapın ve denemekten vazgeçmeyin :)

gelmiyor cydia yok boyle birşey sorun ne acaba açıklma yapmadımı coolstar bu sorunla ilgili

Tweakbox dan electrayi yukledim ve açtım, jailbreak yazan yere bastım please wait 1/3 yazdı ve biraz bekleyince ekranda elma çıkıp yeniden başlatıyor telefonu ve electraya yeniden girdiğimde yine jailbreak yazıyor, her jailbreaka bastığımda ayni şey oluyor. Bunu ucak modunda ben siri kapalıyken de denedim, internet açıkken de yine ayni şey oluyor yardım edebilecek var mi

Tweakbox dan electrayi yukledim ve açtım, jailbreak yazan yere bastım please wait 1/3 yazdı ve biraz bekleyince ekranda elma çıkıp yeniden başlatıyor telefonu ve electraya yeniden girdiğimde yine jailbreak yazıyor, her jailbreaka bastığımda ayni şey oluyor. Bunu ucak modunda ben siri kapalıyken de denedim, internet açıkken de yine ayni şey oluyor yardım edebilecek var mi

Kapatıp açın tekrar deneyin

JailbreakTR

Yaptığınız Tüm işlemleri aklınızda tutun ve Problemlerinizi daha açıklayıcı olarak belirtiniz

Tweak yüklerken SS alın

JailbreakTR

cihazı kapatıp açınca jailbreak deaktif oldu electrayı silip tekrar kurdum olmadı telefonu sıfırladım yine olmadı profili kaldırıp kurdum yine olmadı 2. adımda hep siyah ekranda kalıyor cihazı hard reset ile açınca açılıyor allah aşkına biri yardım etsin ne yapmam gerekiyor

JAİLBREAK OLMUŞ CİHAZDA PROBLEM YAŞARSANIZ , CİHAZI AYARLARDAN SIFIRLAMAYINIZ...!!

Jailbreak aracın anasayfasında TWEAKS çubuğunu kapatın ve son yaptığınız işlemi sıfırlayın (Tweak silme)

JailbreakTR

cihazı kapatıp açınca jailbreak deaktif oldu electrayı silip tekrar kurdum olmadı telefonu sıfırladım yine olmadı profili kaldırıp kurdum yine olmadı 2. adımda hep siyah ekranda kalıyor cihazı hard reset ile açınca açılıyor allah aşkına biri yardım etsin ne yapmam gerekiyor

Uçak modu + kapalı siri deneyin. Elle yeniden başlatın deneyin.

JailbreakTR

hocam ekran 2. adımda restart atacagı zaman açılırken hep siyah ekranda kalıyor ordata dönen çubuk ta kalıyor sürekli mecburen reset atmak zorunda kalıyorum 10 dk ya yakın bekledim o ekranda olan bişey yok bekleyeyyimmi yoksa telefonu açıp tekrar tekrar denememmi lazım

hocam ekran 2. adımda restart atacagı zaman açılırken hep siyah ekranda kalıyor ordata dönen çubuk ta kalıyor sürekli mecburen reset atmak zorunda kalıyorum 10 dk ya yakın bekledim o ekranda olan bişey yok bekleyeyyimmi yoksa telefonu açıp tekrar tekrar denememmi lazım

Kapatıp açın, 5-10 dk kullanın tüm uygulamaları kapatıp uçak modunu açın ve siriyi kapatın deneyin.

JailbreakTR

Geri