Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

11.3.1 imzalar kapalı değil mi
Kaldık 10.2 de ya. Telefon çok yavaşladı artık yeni jb gerek ama sürekli imzalar kapandıktan sonra jb aracı çıkıyor.
Yine de herkese hayırlı olsun bilirim jb. sizlik nedemek olduğunu bende bir dönem kalmıştım jb siz

Şimdi geldi artık ilerisini de düşünmek lazım. :D Birincisi elmada kalırsak kurtarabilir miyiz ? Kurtaramadık yeni sürüme güncelledik shsh ile geri dönebilir miyiz ? Şimdi denemeye korkuyorum çünkü twitter da deli gibi hata alıyor millet. Ama biri de tema bile denemiş.

@efsane6 hocam
912be282233f3493969ae1a77c2cfedf.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EDİT: Adam çok iyi olacak dedi dedi de bu mu yani ? :D 100 tane aynı hatayı alan resim gördüm. :D

10 kere denedim olmadı, şu an Electra açınca beyaz ekranda kalıyor

Vay be güncelleme yaptıgım günün gecesi jb çıktı ama mecburdum ben çünkü şebeke gitmişti iCloud şifresi de olmayınca sifirlayadim cihazı nasip:) hayırlısı olsun tadını çıkarın

telefon bildiğiniz mort ekran gitti telefon çalışıyor ama şarj sesi falan geliyor ne oldu anlamadım ya yardımmmmm

telefon bildiğiniz mort ekran gitti telefon çalışıyor ama şarj sesi falan geliyor ne oldu anlamadım ya yardımmmmm

Bende de ekran siyah kalmıştı biraz bekleyip home butonuna bastım ana ekran açıldı düzeldi

Sistem güncellemelerini engellemek için tvOS profilini yüklemeleri tavsiye edilir, diyor coolstar

🤣hocam çok güzel moral veren bir fotoğraf teşekkür ederim çok güzel duruyor orada cydia 🤪10 defa yaptım heralde hala aynı rootfs mount hatasını alıyorum

Geri