Bizi bilen bilir kardeşim... Emeğe saygı duyan üyelerimiz var arada böyle sadece çıkarı uğruna hareket eden insanlar oluyor işte böyle ayıklıyoruz :)Arkadaşlar filza eğer jailbreak sağlam değilse gerekli permissionları alamıyor veya tam yetkili modda calişmiyabilir. Bu sebeple eğer filza çalışmıyor ise ya filza escaped yada ssh bağlantısı kurmalisiniz.
[automerge]1533572533[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 6288Ekli dosyayı görüntüle 6289
Besle kargayı oysun gözünü şeref yoksunları @murat abi görüyormusun nasıl çarpıtiyorlar.
[automerge]1533572761[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 6290
Adama bak ya hemen sahipleniyor wtf!?
MURAT kardesımızden Allah razı olsun tam tamına 1,5 saat boyunca ilkokul cocuguna anlatır gıbı sunu soyle bunu soyle yapacagız sunu ekle bunu sıl dıyerek yonlendırdı ve cydıa suan normal calısıyor.. ıyı kı varsınız. herkese cok tesekkurler
Kaldırma işlemleri için /bin klasöründeki komutlara ihtiyaç var öyle kaldır deyince kalkmıyor. O komutlar zarar görünce semirestore çalışmıyor.SemiRestore ile restore yapsak olurmu acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaldırma işlemleri için /bin klasöründeki komutlara ihtiyaç var öyle kaldır deyince kalkmıyor. O komutlar zarar görünce semirestore çalışmıyor.
SemiRestore ile restore yapsak olurmu acaba
Veya Electra remover ile mi silip tekrar Electra yüklemek gerekir.
Maalesef o repo bendede yüklü idi.o ve ilk yüklü gelen ve sizin repo hariç hepsini sildim ancak kırmızı hatalar bitti ama bir sürü sarı renkli hata veriyor
Sizce ne yapmam gerekir
bende de bunlar var![]()
Cydia remover ile sildim cihazı ayarlardan sıfırlarım yeniden jailbraek yaptım bu hatayı alıyorum yine![]()
Tweakbaks dan yaptım remevor ile yenideen sileyimmi cydia yı