Kardeşim tweakboxtan yaptıysan böyle olur remover yap sonra tekrardan bilgisayardan electra ipasını kendi sitesinden yükle
Deniyorum teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim tweakboxtan yaptıysan böyle olur remover yap sonra tekrardan bilgisayardan electra ipasını kendi sitesinden yükle
Deniyorum teşekkür ederim
Ya arkadaş durup dururken insanları nasıl sıkıntıya sokuyorlar.ya neden yaparsın böyle birşeyi kardeşim hadi yapıcan madem iyi niyetlisin önce bir dene bak bakalım var mı bir sıkıntı sonra yap güncellleme midir nedir ne yapacaksan artık.suraya bak dünden beridir insanlar uğraşıp duruyor.tekrar tekrar yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.şahsım adıma özellikle Murat kardeşime....
Rica ederim Olunca haber ver kardeşim
Dediğiniz gibi yaptım bu sefer cydia gelmedi jailbraek işlemini yaptı
Rica ederim Olunca haber ver kardeşim
Kardeş electraremover ile cydia yı kaldır. Kaldırdıktan sonra telefonu yeniden başlat. Electrayı sil ve tekrar kur. Telefonu yeniden başlat ve JB yap cihaza olacaktır. bir kaç kez dene olur.böyle çıktı fakat cydia gelmedi![]()
su
alpine
uicache
Bu komutları sırasıyla yaz cydiayi gelecektir.
iTerminali aç sonra ip kısmına telefonun local ip'sini yaz port 22 username robot password alpine yaz bağlan sonra komutları sırasıyla yaz.
Arkadaşlar bende malum güncellemeyi yaptım ve sanırım artık teli güncellemekten başka çarem kalmadı. Son umut buraya yazıyorum. tweakboxtan "electraremover" indirdim. remove jailbreak yapınca "trying vfs explote" yazıyor,sonra tel kapanıp açılıyor. 100 kere denedim değişen olmadı. Cydia falan kalkmıyor. Yardım edebilecek var mı ?
Hocam kapatıp açılınca cydiaya falan girilmiyor artık, jailbreaksiz gibi oluyor tel de mi ? bende durum o, çok açıp kapattı kendini,ama bir türlü kaldırmadı cydiayı. Başta yanlış bi şyeler mi yaptım acaba ?Electraremover ile oluyor. Cihazı kapat aç 5-10 dk bekle. Uçak moduna al kimse seni aramasın ve cihazı elleme. Sonra tekrar tekrar dene olacaktır. Bildiklerim bu.
Yok mu yardım edebilecek arkadaşlar ? Başka bir yolu yok mu bu işin ? Cydia gitmiyor bir türlü
[automerge]1533642075[/automerge]