Neler yeni

Çözüldü Cydia Hataları! (Yanlış verilen Substrate Compalibitily Layer güncellemesi)

apple yardım varmış bende
[automerge]1533553798[/automerge]
hackyouriphone sıkıntılımıdır ben hep ordan yükledim ;(

@efsane6 hocam Electra 1/3 ve 2/3 oluyor ama respring yapmadan atıyor sonrasında cydia çalışıyor ama Filza atıyor. Açık uygulama acınca da alttaki gibi gözüküyor
2e42e4d2732b19e4b43a26ce86eee4f5.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Filza bende çalışıyor filza ile duzelirmi ki

Dostum Filzada var/lib/dpkg/status dosyasını Metin editörü ile aç. Tr.apple-destek.com dan güncellendiğimiz tweaki ordan sil ve kaydet de sonrada Cydia içine girip o tweaki komple sil tweakleri

Dostum Filzada var/lib/dpkg/status dosyasını Metin editörü ile aç. Tr.apple-destek.com dan güncellendiğimiz tweaki ordan sil ve kaydet de sonrada Cydia içine girip o tweaki komple sil tweakleri

Biraz daha açarmısın lütfen.yada bir ekran kaydı gibi birşey koysan

Aynı sorun bendede var tweak ler çelışıyor ama cydia dan hiç
Bi işlem yapılmıyor

Dostum kurdum ama açmak istediğimde telefon kapanıp açılıyor. Sürekli aynı şekilde açılmıyor.

Arkadaşlar SS alabilirmiyim cihazlarınızdan ? Tüm Cydia hataların oluştuğu bölümün Kırmızı yazılarını.

JailbreakTR

66c02d2893306224acd5315838aa3b05.png
her hangi bi tweak yüklerken veya kaldırırken bu hatayı veriyor respring yapmıyor cydia dan

Şuanda jailbreak aktif olan bir arkadaşı özele alabilirmiyim bi kaç işlem deneyelim umarım çözülür

Geri