Neler yeni

Çözüldü Cydia Hataları! (Yanlış verilen Substrate Compalibitily Layer güncellemesi)

Kırmızı hata aldığınız repolardan başlayın önce
Electra reposundan substrate compatinle layer tekrar yükleyin

Arkadaşlar ben RemoverElectradan Cydiayı sildim telefonu sıfırladım ve yeniden jailbreak yaptım denemenizi tavsiye ederim
NOT :Revomerelecktrayı Cydia İmpaktorden yükleyin başlamadan önce elecktra İpasını kaldırın Saygılar !!

Arkadaşlar ben RemoverElectradan Cydiayı sildim telefonu sıfırladım ve yeniden jailbreak yaptım denemenizi tavsiye ederim
NOT :Revomerelecktrayı Cydia İmpaktorden yükleyin başlamadan önce elecktra İpasını kaldırın Saygılar !!

Yani komple jailbreaki kaldırdın sonra yeniden jailbreak yaptın öylemi..?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.1 içinde aynı işlemimi yapmamız gerekiyor

Neden yanlış bilgi veriyosun kardeş onu anlamadım?

Uzaktan bağlanılarak, arkadaşın kurmuş olduğu tweakin tüm bileşenleri tek tek kaldırıldı. Sistemdeki bir çok işlemi sağlamaya yarayan tüm dosyalar geri getirildi. ardından electra remover çalıştırıldı. Aksi takdirde Remover çalışmayacaktır.

Emeğe saygı duy. 1 saat boyunca bu işlemlerin yapılması için destek sağladım sana.

Ben zaten sana bisey demedim ki hatta özelde sana TSK bile edildi neyin tribindesin sen banlardan banla

Ben zaten sana bisey demedim ki hatta özelde sana TSK bile edildi neyin tribindesin sen banlardan banla
Yardım etti ve burada kullanıcılara direk removeripa ile yaptığını söylemen yanlış. Ayrıca @murat yardımını belirtmeliydin ve çözümü ayrıntılı yazmalıydın. Direkt remover ipa yanlış bilgilendirme oldu.
Ayrıca banlarsan banla nasıl bir laf. İşini hallet sonra üste çık. 😠

@Cardote
Ben herhangi bi tripte değilim. Sen yanlış bilgi veriyorsun. zaten yaptıklarımızı istesende hatırlayıp buraya yazamazsın. O kadar bilgi ve beceriye sahip değilsin. Bir dünya işlem yaptık herşeyi tek tek yerine getirdik silinmesi gerekenleri sildik. Öncesinde ElectraRemover çalışıyor muydu? tabiki hayır. Şimdi burada bi bok yemiş gibi ahkam kesiyosun. JailbreakTR yönetimden son güzelliğini aldın. Bir daha bu platforumda işin olmasın..

Ustadlar biz nasil yapabiliriz bu sorunun çözümü icin? Cydia ya giriyor ama jb aktif degil gibi hicbir tweak calismiyor cydiada birsey kurulup silinmiyor filzaya girmiyor sadece cydia ya giriliyor :(

Ustadlar biz nasil yapabiliriz bu sorunun çözümü icin? Cydia ya giriyor ama jb aktif degil gibi hicbir tweak calismiyor cydiada birsey kurulup silinmiyor filzaya girmiyor sadece cydia ya giriliyor :(

Murat kardeşimiz bugün çok denedi benim cihazda zaman yetmediği için yarına kaldı bende de sendekilerin aynı sıkıntısı var

Arkadaşlar burada paylaşılacak bir işlem değil. Herkesde farklı imkanlar var. SSH bağlantısı yapabilen varsa uzaktan bağlanıp hızlıca çözebilirim. Filza, Terminal, SSH bunlardan birini çalıştırmanız gerekiyor. Cardote denen değer bilmez arkadaşta filza çalışıyordu yönlendirerek tüm işlemleri yaptırdım.

Arkadaşlar burada paylaşılacak bir işlem değil. Herkesde farklı imkanlar var. SSH bağlantısı yapabilen varsa uzaktan bağlanıp hızlıca çözebilirim. Filza, Terminal, SSH bunlardan birini çalıştırmanız gerekiyor. Cardote denen değer bilmez arkadaşta filza çalışıyordu yönlendirerek tüm işlemleri yaptırdım.
filza escaped vardı sanırım.

Tüh ya bende filza çalışmıyor ne yapmamızı önerirsiniz

Bende filzada terminalde çalışıyor Murat kardeşim..

Bende filzada terminalde çalışıyor Murat kardeşim..

Filzanda tam yetkiye sahip değilsin hocam zip çıkarma işlemi yapmıyor zaten gerekli dosyaları sana atmıştım. TweakBox gibi uygulamalar ile FilzaEscaped kurup çalıştığından emin olurmusun

Murat kardeş bundan bahsediyorsan bende açılıyor
67054a942b9a0a39699703e6f252d38b.png

Filzanda tam yetkiye sahip değilsin hocam zip çıkarma işlemi yapmıyor zaten gerekli dosyaları sana atmıştım. TweakBox gibi uygulamalar ile FilzaEscaped kurup çalıştığından emin olurmusun

Ah işte bu desiklerinı bir yapabilsem olacakta nasıl yapıcam bu işlemleri

Arkadaşlar filza eğer jailbreak sağlam değilse gerekli permissionları alamıyor veya tam yetkili modda calişmiyabilir. Bu sebeple eğer filza çalışmıyor ise ya filza escaped yada ssh bağlantısı kurmalisiniz.
[automerge]1533572533[/automerge]
Screenshot_20180806-181752.pngScreenshot_20180806-181811.png
Besle kargayı oysun gözünü şeref yoksunları @murat abi görüyormusun nasıl çarpıtiyorlar.
[automerge]1533572761[/automerge]
Screenshot_20180806-182351.png
Adama bak ya hemen sahipleniyor wtf!?

Son düzenleme:
Geri