Arkadaşlar ben RemoverElectradan Cydiayı sildim telefonu sıfırladım ve yeniden jailbreak yaptım denemenizi tavsiye ederim
NOT :Revomerelecktrayı Cydia İmpaktorden yükleyin başlamadan önce elecktra İpasını kaldırın Saygılar !!
Arkadaşlar ben RemoverElectradan Cydiayı sildim telefonu sıfırladım ve yeniden jailbreak yaptım denemenizi tavsiye ederim
NOT :Revomerelecktrayı Cydia İmpaktorden yükleyin başlamadan önce elecktra İpasını kaldırın Saygılar !!
evet öyle yaptım ve suan hiç bir sorun yok
Neden yanlış bilgi veriyosun kardeş onu anlamadım?Arkadaşlar ben RemoverElectradan Cydiayı sildim telefonu sıfırladım ve yeniden jailbreak yaptım denemenizi tavsiye ederim
Yardım etti ve burada kullanıcılara direk removeripa ile yaptığını söylemen yanlış. Ayrıca @murat yardımını belirtmeliydin ve çözümü ayrıntılı yazmalıydın. Direkt remover ipa yanlış bilgilendirme oldu.Ben zaten sana bisey demedim ki hatta özelde sana TSK bile edildi neyin tribindesin sen banlardan banla
Ustadlar biz nasil yapabiliriz bu sorunun çözümü icin? Cydia ya giriyor ama jb aktif degil gibi hicbir tweak calismiyor cydiada birsey kurulup silinmiyor filzaya girmiyor sadece cydia ya giriliyor :(
Arkadaşlar burada paylaşılacak bir işlem değil. Herkesde farklı imkanlar var. SSH bağlantısı yapabilen varsa uzaktan bağlanıp hızlıca çözebilirim. Filza, Terminal, SSH bunlardan birini çalıştırmanız gerekiyor. Cardote denen değer bilmez arkadaşta filza çalışıyordu yönlendirerek tüm işlemleri yaptırdım.
Arkadaşlar burada paylaşılacak bir işlem değil. Herkesde farklı imkanlar var. SSH bağlantısı yapabilen varsa uzaktan bağlanıp hızlıca çözebilirim. Filza, Terminal, SSH bunlardan birini çalıştırmanız gerekiyor. Cardote denen değer bilmez arkadaşta filza çalışıyordu yönlendirerek tüm işlemleri yaptırdım.
Filzanda tam yetkiye sahip değilsin hocam zip çıkarma işlemi yapmıyor zaten gerekli dosyaları sana atmıştım. TweakBox gibi uygulamalar ile FilzaEscaped kurup çalıştığından emin olurmusunBende filzada terminalde çalışıyor Murat kardeşim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Filzanda tam yetkiye sahip değilsin hocam zip çıkarma işlemi yapmıyor zaten gerekli dosyaları sana atmıştım. TweakBox gibi uygulamalar ile FilzaEscaped kurup çalıştığından emin olurmusun
Taşıma işleminde izin mi vermiyordu tam hatırlamıyorumMurat kardeş bundan bahsediyorsan bende açılıyor![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taşıma işleminde izin mi vermiyordu tam hatırlamıyorum