Neler yeni

Önemli Cydia Güncellemesi Hakkinda

Son düzenleme:
jailbreak i silip tekrar yükledim geri geldi cydia.Peki bir sorum olacak.Şimdi tekrar güncelleme yapsak yine gidermi cydia ?

CYDİAYA GERİ KAVUŞMAK İÇİN
FRANSIZ Bİ SİTEDEN ALINTI
İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR

BFB74F99-3399-44C0-9AC0-F861817D9B3C.png5A3B6FCE-0F1F-4ACF-9458-1277E85A4F42.pngDC288BCD-A1C2-4494-84E8-540214918E01.pngF993AF43-3835-4398-A3B9-76AA20D6530B.pngBFB74F99-3399-44C0-9AC0-F861817D9B3C.png5A3B6FCE-0F1F-4ACF-9458-1277E85A4F42.pngDC288BCD-A1C2-4494-84E8-540214918E01.pngF993AF43-3835-4398-A3B9-76AA20D6530B.png

Ya arkadaşlar herkeste aynı sıkıntı varmı acaba güncelleme yaptım herşey çalışıyor istediğim tweakleri indirip yükleyebiliyorum ama cydia da değişiklikler bölümünde artık hiç tweak veya tema felan vesayre hiç bir şey gelmiyor sizce bir terslik olabilirmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya arkadaşlar herkeste aynı sıkıntı varmı acaba güncelleme yaptım herşey çalışıyor istediğim tweakleri indirip yükleyebiliyorum ama cydia da değişiklikler bölümünde artık hiç tweak veya tema felan vesayre hiç bir şey gelmiyor sizce bir terslik olabilirmi ?

Aynı sorun bende var cydia hiçbir repo adresi yenilenmiyor

Ben bir şekilde cydiayı geri getirdim şu an sorunsuz kullanabiliyorum fakat bu updatehelper zımbırtısı ana ekranda kaldı nasıl silebilirim bunu ?

Önceden CydiaUpdateHelper tweakını indirmiştim duruyordu. Önlemimi önceden aldım yani. 😂😂 Güncellemeyi az önce yaptım. Bitince cydiadan attı, tekrar girdim repolarda tweak yoktu. UpdateHelper ile update yaptım girdim. Tekrar güncelleme gelmiş. Tekrar yaptım bu sefer sorun olmadı.

Önceden CydiaUpdateHelper tweakını indirmiştim duruyordu. Önlemimi önceden aldım yani. Güncellemeyi az önce yaptım. Bitince cydiadan attı, tekrar girdim repolarda tweak yoktu. UpdateHelper ile update yaptım girdim. Tekrar güncelleme gelmiş. Tekrar yaptım bu sefer sorun olmadı.

Vallahi ben tırsıyorum o yüzden güncellemeyecem. Biz böyle gül gibi geçinip gidiyoruz. Hem ne gerek var durduk yere sorun çıkarmanın.

Vallahi ben tırsıyorum o yüzden güncellemeyecem. Biz böyle gül gibi geçinip gidiyoruz. Hem ne gerek var durduk yere sorun çıkarmanın.

Tweak yüklemeden önce yapacağın ilk iş önlem almak olsun artık. Ben ilk jb yaptığım da önce kurtarma şansı olan tweakleri kurdum. Çok kullanmama rağmen iCleaner, filza hiç kullanmadığım terminal var. Ne olur ne olmaz diye önceden kurdum. Önlemini al, öyle yap güncellemeyi. 😂😂

Arkadaslar telefon hic bir uygulamayi acmiyordu ve ayarlarada giremiyordum. Reset attim tekrar enable jb yaptim oldu. Sadece cydia aciliyordu bende guncellemeyi yaptim. Suan cydia aciliyor ama hic bir tweak calismiyor.? Ne yapmam gerek

Birde bana cydiahelper diye bir uygulama gelmedi

Birde bana cydiahelper diye bir uygulama gelmedi

Önceden kuracaktın onu. Diyorum ya önceden önlemini al diye. Galiba PC’den bağlanıp uicache mi ne yapacaktın. Mesajları oku bi, çözümü söyleyen arkadaşlar vardı.

Geri