Önemli Cydia Güncellemesi Hakkinda

Putty ile jb kaldırdım. Sonra yeniden jb yaptım şuan cihaz jbli gözüküyor. Deneme amaçlı appcake kurdum. Çalışıyor

Şimdi güncellemeyi nasıl yapayım? Cihazda yüklü cydiaupdatehelper var. Cydiada gözükmüyor malesef.... bilen arkadaşlardan yarım bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Putty ile jb kaldırdım. Sonra yeniden jb yaptım şuan cihaz jbli gözüküyor. Deneme amaçlı appcake kurdum. Çalışıyor

Şimdi güncellemeyi nasıl yapayım? Cihazda yüklü cydiaupdatehelper var. Cydiada gözükmüyor malesef.... bilen arkadaşlardan yarım bekliyorum.

Kurduğunu kaldır, cydiadan yükle derim ben. Ya da güncellemeyi yapma sen. :D :D :D

İlk jailbreak yaptığımda telefonum 3GS 3.1.3’tü ondan sonra da her aldığım iPhone’u jailbreak yaparak kullandım yani baya uzun bu süre jailbreak kullanmisligim var ama bu kadar berbat bi jailbreak ilk defa kullanıyorum cydia silinir tweakler çalışır cydia yi kurarsın bu sefer tweakler çalışmaz yok ayarlarda gözükmez valla bıktım ya

İlk jailbreak yaptığımda telefonum 3GS 3.1.3’tü ondan sonra da her aldığım iPhone’u jailbreak yaparak kullandım yani baya uzun bu süre jailbreak kullanmisligim var ama bu kadar berbat bi jailbreak ilk defa kullanıyorum cydia silinir tweakler çalışır cydia yi kurarsın bu sefer tweakler çalışmaz yok ayarlarda gözükmez valla bıktım ya

Haklısın haklısın ama Teknolojiye ayak uydurmak zorundayız

Aslında pek fark Yok bence sadece adımlar daha ağırlaştı diyebiliriz.

JailbreakTR

Konu açtım kapatıldı forumda yardım almak için daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Forum’un işleyiş sisteminin gözden geçirilmesi taraftarıyım

Konu açtım kapatıldı forumda yardım almak için daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Forum’un işleyiş sisteminin gözden geçirilmesi taraftarıyım

Sormak istediğiniz soruyu tekrar alabilirmiyim? Belki bir hata olmuştur..

JailbreakTR

Hocam kurdum yanlız herhangi bir uygulama gelmedi,cydia da yok yardımcı olur musunuz?

Cydia update helper gelmedi mi? Eğer gelmediyse aynı siteden newterm’i indirip açın ve uicache yazıp enterlayın

Cydia helper ilk kurduğumda bende de gelmemişti ard arda 4-5 kere kurdum öyle geldi

Teşekkürler denerim hepsini:)
[automerge]1533667735[/automerge]
Cydia helper ilk kurduğumda bende de gelmemişti ard arda 4-5 kere kurdum öyle geldi

Olmadı maalesef:/
[automerge]1533667757[/automerge]
Cydia update helper gelmedi mi? Eğer gelmediyse aynı siteden newterm’i indirip açın ve uicache yazıp enterlayın

Site linki atabilirmisin?

Son düzenleme:
Geri