Bence düşürmesi lazım çok mantıksızÖyle birşey varsa ki dönüş yaparsam 24 saat sana dua ederim yoksa 12 saat en azından az da olsa umutlandım :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağlık olsun...
Bence düşürmesi lazım çok mantıksızÖyle birşey varsa ki dönüş yaparsam 24 saat sana dua ederim yoksa 12 saat en azından az da olsa umutlandım :)
deb dosyasından ipa dosyasını çekip cydia impactorden yüklemeniz gerekiyor. Yalnız bunun yerine uicache yapsanız çözüm olabilirBende cydia yok ;( yapilacaklarin 1. Sirasinda cydia acik diyor![]()
Konunun basindaki deb dosyasini indirip jb yapar gibi mi yapmam gerekiyor sadecedeb dosyasından ipa dosyasını çekip cydia impactorden yüklemeniz gerekiyor. Yalnız bunun yerine uicache yapsanız çözüm olabilir
Cydia günceleyyebilirsiniz herhangi bir sorun yok ama o lanet update helperi sakın yüklemeyin yüklü ise silinjailbreak i silip tekrar yükledim geri geldi cydia.Peki bir sorum olacak.Şimdi tekrar güncelleme yapsak yine gidermi cydia ?
Aynı sorun bende var cydia hiçbir repo adresi yenilenmiyorYa arkadaşlar herkeste aynı sıkıntı varmı acaba güncelleme yaptım herşey çalışıyor istediğim tweakleri indirip yükleyebiliyorum ama cydia da değişiklikler bölümünde artık hiç tweak veya tema felan vesayre hiç bir şey gelmiyor sizce bir terslik olabilirmi ?
Yapmadım daha güncellemeyi. Sorun çözüldü mü acaba ? Yapsak sıkıntı yaratır mı ?
Sen bir 10 gün daha bekle ne oluuur ne olmaz
JailbreakTR
Heh işte ondan soruyorum.Kimse de bir şey olmadı benim elma da kalır falan mazallah.
![]()
Önceden CydiaUpdateHelper tweakını indirmiştim duruyordu. Önlemimi önceden aldım yani.Güncellemeyi az önce yaptım. Bitince cydiadan attı, tekrar girdim repolarda tweak yoktu. UpdateHelper ile update yaptım girdim. Tekrar güncelleme gelmiş. Tekrar yaptım bu sefer sorun olmadı.
Vallahi ben tırsıyorum o yüzden güncellemeyecem. Biz böyle gül gibi geçinip gidiyoruz. Hem ne gerek var durduk yere sorun çıkarmanın.
Birde bana cydiahelper diye bir uygulama gelmedi
Önceden kuracaktın onu. Diyorum ya önceden önlemini al diye. Galiba PC’den bağlanıp uicache mi ne yapacaktın. Mesajları oku bi, çözümü söyleyen arkadaşlar vardı.