Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

Tweak Appstore++ ve C2 Hack(Eski Sürüm), C2 App Sürümü 1.130.Bende hala böyle çalışıyor

ya beyler indirme linki yok lütfen link atarmısınız özelden 2 aydır bu konudayım linki yok telefonum jailbreaksız

peki jailbreak yaptım diyelim bu tweaki nasıl indiircem link yok bişey yok özelden de anlatabilirsiniz sizede zahmet olucak

abi numaramı versem biri bana yardımcı olabilirmi wpden bu işleri pek anlıyamıyorumda? size rica etsem

Normalde Suffle Bu url üzerinden entegreli şekilde çalışıyor fakat Şuan servis Dışı Oldugu için site Suflle çalışmıyor Arkadaşın sistemi tekrar aktif etmesi gerekli

Alakası yok dostlar şu an çalışıyor ve ben aktif bir şekilde kullanıyorum. Appstore ++ 'dan c2 sürümünü 1.180 e çekin sonra deneyin.

arkadaşlar yaptığım incelemeler sonucunda c2'nin isteklere (request) sınır getirdiğini görüyorum. Hepiniz tweakı kullanırken sunucum üzerinden istek gönderiyorsunuz. Herkesin shuffle isteği sanki bir cihazdan gönderiliyormuş gibi tek merkezden iletiliyor. Hal böyle olunca yoğun trafik oluşturan sunucu adresi geçici süreliğine red cevabı alıyor. Shuffle bazen geç cevap verebilir ya da hiç cevap veremez hale gelebilir. Bu durumda bahsettiğim sorundan dolayı daha sonra denemeniz gerekmektedir.

Peki bu sistem Connected2me üzerinden url degiştirerek filtreleme sistemi ile taleb saglayabilir miyz ?

Geri