tweak kurulmuyor sürekli resimdeki hatayı almaktayım bende mi sadece sorun acaba![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mega UHB iOS 12 var hocam onu kur.
tweak kurulmuyor sürekli resimdeki hatayı almaktayım bende mi sadece sorun acaba![]()
Mega UHB iOS 12 var hocam onu kur.
![]()
doğru şeyi kurduğumu düşünüyorum ama maalesef reklamları kaybedemedim
Sileo dan Cydia kurulabiliyormuş arkadaşlar
repo adresi
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Unc0ver ile ilgili bir sorunun yok ise bence acele etme. Denemek istiyorum diyorsan unc0ver jb den restore rootfs sekmesini aç ve jb başlat tüm tweakların silinir bir unc0ver jb ipa sı kalır onu da basılı tutarak sil ve Chimera jb ipa dosyasını pc de impactor ile yükleyebilirsin.
Chimera jb den unc0ver jb dönüşte aynı şekilde
(Chimera jb de restore rootfs var)
Bizim gibi elma magdurlari icin 12-2 ye de gelse biran once bari.
12.0 sürümünü otomatik güncellemesin diye tvos beta yüklemiştik. Jb yapmadan önce onu kaldırmamız gerekiyor mu ?
Güncelleme
Cihaz xsmax, sürüm 12.1.2
Kurulan Tweakler
Filza
iCleaner
Adblock for Youtube
Localiapstore
UHB (untrusted host blocker)
Appsync unified 32.0
Autounlocx
Barmoji
Yüklenemeyen Tweakler
Anemone 3
Colorbadges
Noctis12
Callbar XS
Lotus Dark&Lotus Dark Extra
Ccsupport
CcVPN
1)arkadaşlar cihaz ola ki kapatıp açtığımızda bu jb gidiyor değil mi yani tekrar jb i aktif etmemiz gerekecek ?
2)arkadaşlar xarold reposunu yükleyebiliyor musunuz gönül rahatlığıyla ? spotilife i yüklemek için bu repoyu yüklemek istemiştim ama "dangerous repo" kırmızı ekran geldi. ne tavsiye edersiniz ?
3) sileoyu yükledikten sonra cercube youtube i yükledim ama youtube dan download ikonu gözükmüyor. deneyen var mı ?
Güncelleme
Cihaz xsmax, sürüm 12.1.2
Kurulan Tweakler
Filza
iCleaner
Adblock for Youtube
Localiapstore
UHB (untrusted host blocker)
Appsync unified 32.0
Autounlocx
Barmoji
Yüklenemeyen Tweakler
Anemone 3
Colorbadges
Noctis12
Callbar XS
Lotus Dark&Lotus Dark Extra
Ccsupport
CcVPN
hocam ben xarold reposunu riski kabul ediyorum seçeneğini tıklamama rağmen yükledikten sonra "sources" kısmında boş gözüküyor... ekranı yukardan aşağı çekip yenilediğimde bile içeriği yüklenmiyor. sen xarold reposunu yükleyebildin mi yani ? "Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol." yükledim ama yok içerikte birşey.
sen benden daha deneyimlisin ben iphone 5 10.3.3 den bir anda xs 12.0 a geçtim :) şimdi sen bana söler misin ben ücretli uygulamaları ücretsiz indirebileceğim "appcake" ya da buna benzer ne önerirsin bana.. appcake i de kuramadım.
Ücretli Tweakleri satın alman lazım kardeş...!
JailbreakTR
c1d3r reposundaki ChargeAnimations tweakını indiremedim mesela dün. Cydia hesabına girmen lazım dedi. Ama Cydia hesabında değil.
Cydia impactor ile yüklemeye çalılırken bu hatayı alıyorum![]()