Neler yeni

Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

Arkadaşlar selamlar. Chimera ve sileo duruyor. Fakat chimera profil sekmesinden kendi kendine silinmiş, haliyle chimera açılmıyor. Bu durumda ne yapmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar selamlar. Chimera ve sileo duruyor. Fakat chimera profil sekmesinden kendi kendine silinmiş, haliyle chimera açılmıyor. Bu durumda ne yapmak lazım.

Yeniden yükleyin sitesinden indirip

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar merhaba,

chimera yı her telefonu kapatıp açtığımda bu hatayı veriyor ve profillerden izin verdiğim zaman yine aynı hata ile karşılaşıyorum mecbur olarak sürekli uygulamayı yeniden yüklemek zorunda kalıyorum bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    193.5 KB · Görüntüleme: 33
Peki bazı kullanıcılar para vermeden cihazı kapatıp açtığında bile aynı şekilde kullanabiliyor bu nasıl oluyor?

Arkadaşlar cihazım iPhone xs 12.4 version. Jailbreak oldu görünüyor fakat exploit bölümü ve sileo gelmiyor sorun nereden kaynaklanabilir acaba

Siz nerden ne yüklediniz bilmiyorum.
Uncover iphone A12 cihazlar 12.4 sürümü için çalışıyor fakat henüz cydia entegre edilmedi ve yayınlanması bekleniyor
Anladım. Chimera yükledim. Jailbreak oldu görünüyor fakat silio uygulaması gelmiyor , fazla inglizcem olmadığı için tam anlamıyorum ama cihazınız uygundur yazıyor

Anladım. Chimera yükledim. Jailbreak oldu görünüyor fakat silio uygulaması gelmiyor , fazla inglizcem olmadığı için tam anlamıyorum ama cihazınız uygundur yazıyor

Ekli dosyalar

• B846C793-3461-4128-BAF0-4273AB4BBB56.jpeg
    B846C793-3461-4128-BAF0-4273AB4BBB56.jpeg
    102.7 KB · Görüntüleme: 28

Chimera jb 1.3.7 sürümü ile A12 leri de jb aracına entegre etmiş fakat sileo yok henüz.

5s Chimera jb cihaz çok ısınıyor. Var mı 5s kullanıp ısınma sorunu yaşayan kimse. Yada neden kaynaklanır bilgisi olan var mı ?

Geri