chimera hiçbir siteden (kendi sitesi dahil) indirilmiyor. ipa indirip cydia impactorle atmayı çalıştığımda ise impactor çalışmayı durduruyor. bu sorunu yaşayan var mı?
sorun güncel...
Dün çok ağladım sızladım bu konu için, çözüm şöyle. Siteden inmiyor, Pc'den son 1.3.6 ipa indirip cydia impactordan kuracaksın ama hata mı veriyor. Impactor menüsünden SSL INSECURE yi seçip kurulumu gerçekleştireceksin. Çözüm budur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar sitelerden Chimera inmiyor yada kurulmuyor. Impactor ile atıyorum PC ile bu seferde Chimera açılır gibi olup kapanıyor. Profil güven dedim ondan değil bu arada. Çözümü nedir yardım lütfen..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
chimera severdim. uncovera geçmemek için kendimi zor tutuyorum.
6 aydır uncover kullandım sıkıntısız jailbreak yapıyordum. Az kaldı restore yapıp uncover dönecem bu gidişle. Chimera deneyimlemek istiyorum ama bugün telefonu açtım kapadım profil gitmiş chimerada açılmıyor. Sildim şimdi de kuramıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben impactor ile kurmayı başarıyorum ama Chimera time açılmıyor atıyor işte.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sorun bitmiyor ki hocam... birazdan sabrım taşıp geçebilirim uncovera.
Uncover kullanırken telefon haftada bir kapanıp açılıyor jailbreak düşüyordu. Başka bir sıkıntım yoktu. Chimera da bu durum yoksa onu kullanayım istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uncover kullanırken telefon haftada bir kapanıp açılıyor jailbreak düşüyordu. Başka bir sıkıntım yoktu. Chimera da bu durum yoksa onu kullanayım istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür Ediyorum Sabırla Bekliyorum :)A12 işlemci senin cihaz o yüzden henüz destek yok güncelleme yapma cihazına sabırla bekle![]()
Teşekkür Ediyorum Sabırla Bekliyorum :)
unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!
unc0ver Jailbreak iOS 11.0 - 14.8 İlk kez Jailbreak yapacak olanlar; Jailbreak Nasıl Yapılır? Kurulum Ipa dosyasını indirin ve bir imzalama programı ile cihaza yükleyin. Kullanabileceğiniz bazı imzalama programları aşağıda listelendi AltStore (Sadece Windows 10) AltSinger (Windows 7 ~...www.jailbreaktr.com
Arkadaslar Pc olmadan yapamıyor muyuz ?
Telefonla olmuyor mu
Eğer telefonun A12 işlemci ise jailbreak yayınlanmadı henüz. Diğer modeller için forumda ilgili konularda indirme linkleri var. Forumdaki link verilen araçlar sorunsuz çalışıyor. Açıklamaları dikkatlice okuyarak yapılacakları adım adım uygulayarak sorunsuzca jailbreak yapabilirsin. Önemli hususları gözden kaçırma yeter. Misal telefonumu bul özelliğini kapatmak vs. gibi.İyi akşamlar güzel Jailbreak TR ailesi;
öncelikle konu doğru yerde mi emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.
Demek istediğim başlıkta belirttiğim gibi ios 12.4 jail için hiçbir linkten çalışan unc0ver ya da Chimera bulamadım, bu sorun sadece benim cihazda mı görülüyor ? Biraz konuyla ilgili bilgilendirir misiniz bir daha çalışacak mı ? Güncelleme sık alan bir uygulama mı bunlar ? Pcden yüklesem 1 hafta geçerli olacak lisansı Ext3nder ile yine uzatabilir miyim ? Her baştan açtığımda jail gideceği için pcye bağlayıp mı yapmam lazım ? Bana güzelce detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
En çok sorun yaşadığım konuş watusi whatsapp tweakinde reklam kaldırılmıyor.
Adbblock peogramları işe yaramıyor.
Ancak uygulama ayarlarında tweak in tweetine atarsam 2 gün kaldrırıuor yardımcı olacak varsa sevinirim.
Çok teşekkür ederim çok güzel izah etmişsin anladım da benim telefonum iphone 7 A11 yani etrafta gezen sitelerden de unc0ver Chimera inmiyor siyah silik bir şekilde kalıyor ya da indirme hiç başlatmıyor. Denilene göre apple profilleri iptal ediyormuş öyle bir söylenti var şuan ne kadar doğru bilemem tabi. Yanımda pc yok o yüzden jailbreaki telefon üzerinden atabilirim anca bir çözüm yolu arıyorum anlayacağın :)Eğer telefonun A12 işlemci ise jailbreak yayınlanmadı henüz. Diğer modeller için forumda ilgili konularda indirme linkleri var. Forumdaki link verilen araçlar sorunsuz çalışıyor. Açıklamaları dikkatlice okuyarak yapılacakları adım adım uygulayarak sorunsuzca jailbreak yapabilirsin. Önemli hususları gözden kaçırma yeter. Misal telefonumu bul özelliğini kapatmak vs. gibi.
Güncelleme araçlar için soruyorsan hatalar giderildikçe güncelleme alır. Misal ben en son YALU Beta 7 ile sorunsuz iki yıl belki fazla kullandım. Cydiada güncellemeler oluyor. Ayrıca kullandığı tweaklerde güncelleme oluyor ama sorunsuz kullandığın bir uygulamayı extra işine yarayacak bir özellik eklenmediyse güncellemek zorunda değilsin.
Extender ile ben aylarca sorunsuz otomatik rewoke ile kullanıyordum. Ancak yeni jailbreak ile uyumlu mu bilemiyorum. Eğer ki uyumlu ise düzgün bir şekilde extender kurulumu yaparsan ayda bir belki telefon kapanınca PC’ye ihtiyaç duyarsın. Ayrıca bazı jailbreak araçları site üzerinden kurulum yapılıyor. Ben hiç bu şekil bir kullanım yapmadığım için kesin Bilgi veremiyorum ama bence PC’den jailbreak yapmak en garantisi.
Sonuç olarak extender olsun olmasın her telefon yeniden başlattığında jailbreak yapman gerekecek.
Ancak jailbreak faydalarını gördüğünde PC’den bağlanmak falan sadece basit detaylar olacak. Kullandıkça anlarsın ne demek istediğimi.
A12 cihazım ile aylardır bekliyorum. Bir an önce kavuşmak için sabırsızlanıyorum gerisini sen düşün. iPhone 4 den beri jailbreak olmadan telefon kullanmadım kısa zaman Aralık’ları hariç. Bağımlılık yapıyor diyebilirim. Yeter ki amacına yönelik kullanmaya başla.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılanları sorabilirsin. Muhakkak birileri cevap verecektir. Selametle.