Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Sorun şu ki uyumlu tweak yok
ebdf19722f4330aa7c371602bd9072d9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gençler yeniyim bir hevesle, srdgny sağolsun, checkra1n'i bir kerede hızlıca kurdum. jb sonrası yapılması gerekenleri okuyordum, root şifresi değiştirme için bigboss'dan mterminal yükle dedi yükledim fakat açılmıyor acaba nedendir yardımcı olabilirsiniz sevinirim?

arkadaşlar bugün jailbreakım pasif olmuştu bilgisayara bağladım tekrardan yapmak istedim checkra1n programında dfu moda alırken siyah ekranda kaldı puanda ne yaptıysam DFU moddan çıkmıyor tekrar checkra1n programındanda start vermiyor. Lütfen yardımcı olurusunuz yedek almadım sıfırlamak zorunda kalmak istemiyorum.

arkadaşlar bugün jailbreakım pasif olmuştu bilgisayara bağladım tekrardan yapmak istedim checkra1n programında dfu moda alırken siyah ekranda kaldı puanda ne yaptıysam DFU moddan çıkmıyor tekrar checkra1n programındanda start vermiyor. Lütfen yardımcı olurusunuz yedek almadım sıfırlamak zorunda kalmak istemiyorum.

Hard reset atmanız lazım cihazınıza göre nasıl atılacağı konusu forumda var panik yapmayın.

Hard reset atmanız lazım cihazınıza göre nasıl atılacağı konusu forumda var panik yapmayın.
Krall Gecenin hürmetine duacınım allah ne muradın varsa versin ceset attım bilmem ne yaptım ama hard reset olarak denememiştim becerememişim daha doğrusu. düzelttim kurdum jb tekrardan çok aşk ederim varolasın :)

Eyvah eyvah ya ilk defa jailbreak yaptım, srdgny sağolsun çok yardımcı oldu, fakat tavsiye repo konusundaki yasaklı repoları okumadan *****repo yüklemişim, e ordanda eclipse yüklediydim, crackli midir bilmiyorum, jailbreak vb hepsini nasıl kaldırıp temiz orjinal ios dönebilirim, jailbreak kaldırmaya baktım, checkra1n için kaldırma aracı şu diye ibare yoktu; tweakleri silsem sonra itunestan imzalı sürümü yüklesem kalıntı kalır mı? İlgilendiğiniz için şimdiden çok teşekkürler

Moderatör tarafından düzenlendi:
@Teto1635 cihazdan checkra1n uygulamasını açın içerisinde restore system sekmesi ile restore yapın cydia sıfırlanır. Tekrar repo ve tweaklarınızı yükleyebilirsiniz.

@Teto1635 cihazdan checkra1n uygulamasını açın içerisinde restore system sekmesi ile restore yapın cydia sıfırlanır. Tekrar repo ve tweaklarınızı yükleyebilirsiniz.
Çok teşekkürler aga, mahçup oldum şimdi, yine yardımıma koştun.. Hemen aksiyon alıyorum fsdjkfnsdjkf :D

@Teto1635 cydia içinden yüklediğin tweakları ve repoları kaldırarak temizleyebilirsin.
Cihazı kapatıp açın ve tekrar jb yapın restore işlemini tekrar deneyin.

@Teto1635 cydia içinden yüklediğin tweakları ve repoları kaldırarak temizleyebilirsin.
Cihazı kapatıp açın ve tekrar jb yapın restore işlemini tekrar deneyin.

Tweakleri ve repoları kaldırdım tekrar jb yaptım, tel açıldı checkra1n ve cydia duruyodu, cheackra1n'den restore dedim, ne checkrain ne de cydia kaldı ekranda, şimdi tamamen kurtuldum ****** reposundan ve oradan yüklediğim eclipseden dimi, kalmaıştır güvenlik açısından sıkıntı yaratacak şey ? itunestan ios 12.4.4 yükleyip sonra jealbreak mi ?

denemediyseniz oyle yorum atmanız mantıklı değil bence.. sağlıklı günler

Dostum,repolarda eşşek kadar yazı ile 13.4.1 e uyumlu değil diyor, risk alıp denemek doğru değil,sen dene ozaman ne diye soruyorsun.sağlıklı günler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba. En son ios 7’de jailbreak yapmıştım. Haya uzak kaldım konulardan. 7plus 13.3.1 sürümdeyim. Sağlıklı çalışan bir jb varmı bu sürümde ?

merhaba arkadaşlar bende cihazımı 13.4 sürümde checkra1n 10.1 ile jb yaptım fakat her reboot işleminde tekrar jb yapmak durumunda kalıyorum baya bi araştırdım fakat bi sonuca ulaşamadım bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim yüklü tweakler aşağıdaki gibidir.

Ekli dosyalar

• IMG_0348 - Kopya.PNG
    IMG_0348 - Kopya.PNG
    211.4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0349 - Kopya.PNG
    IMG_0349 - Kopya.PNG
    242.7 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0350 - Kopya.PNG
    IMG_0350 - Kopya.PNG
    192.7 KB · Görüntüleme: 8
@Asterx455

Önemli Bilgiler

* Cihazınızın kapatılıp açılmasında tekrar bilgisayar vasıtasıyla Jailbreak yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde normal jailbreaksiz olarak açılacaktır.

Geri