Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Arkadaşlar şuan windows cihaza hack os yani mojave kurdum. Mojave üzerinden yani windows a bulaşmadan mac os üzerinden checkra1n ile 13.4 e jailbreak yapabilir miyim ?
[automerge]1586087987[/automerge]
Var kardeşim ben kullanmaktayım( İphone SE). Checkra1n 0.10.0 ile forumdan ulaşabilirsin.
Dostum bu verdiğin link güvenilir mi ? Mac os üzerinden nasıl yapacağız bu işlemi ?

Arkadaşlar şuan windows cihaza hack os yani mojave kurdum. Mojave üzerinden yani windows a bulaşmadan mac os üzerinden checkra1n ile 13.4 e jailbreak yapabilir miyim ?
[automerge]1586087987[/automerge]

Dostum bu verdiğin link güvenilir mi ? Mac os üzerinden nasıl yapacağız bu işlemi ?

Konunun ilk mesajında jb nasıl yapacağınız anlatıldı.

evet 0.10 ile yapılıyor fakat exploit errors -31 hatası veriyor çözümü nedir arkadaşlar

ne yaptıysam şu 8 Plus a bir türlü jailbreak yapamadım gitti arkadaş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar birkaç sorum olacak;
0.10 versiyonu orjinal sitede yok, çıkıp çıkmadığını bile anlamadım. Ayrıca 13.3.1 sürümünde xs max almayı düşünüyorum, bu cihaza jb yapabilecek miyim?
Teşekkürler.

@seth

A12 ve A13 cihazlarını Checkra1n Jailbreak desteklemez... mümkün değil...

Unc0ver veya Chimera Jailbreak beklemelisin...

Maalesef sadece windows'a sahibim bootra1n' in yeni sürümü gelmesi ve benim onu yeniden usp ye yazdırmam gerekiyor sanırım doğrumu?

Doğru.
Konu linkinin son mesajını okuyun, denemek isterseniz.

Checkra1n 0.10.1 yayınlandı!
iOS 13.4-13.4.1 desteği geldi ve A7 (iPhone 5s) hatası sonunda düzeltildi. Tabii bunun yanında başka sorunlar da giderildi.

Checkra1n 0.10.1 yayınlandı!
iOS 13.4-13.4.1 desteği geldi ve A7 (iPhone 5s) hatası sonunda düzeltildi. Tabii bunun yanında başka sorunlar da giderildi.

Umarım 8 plus için de sorun düzelmiştir kafayı yiyeceğim hiç bir şekilde jb olmuyor 8 plus. Parolayı kapatıyorum. İphone bul kapalı. Parmak izi kaldırıyorum ama yok hiçbirşekilde olmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

833a81b3228413b508c35a0c78314243.jpg

Şu ekranı geçemiyorum arkadaşlar medir çözümü var mıdır ?

sırf JB için hacintosh kurulumu aşırı uğraştırıcı ve donanım seçiyor bunun yerine linux desteğininde gelmesiyle linux mint,pardus, ubuntu vb. distroların kurulumu hem daha basit hem kolay.

Umarım 8 plus için de sorun düzelmiştir kafayı yiyeceğim hiç bir şekilde jb olmuyor 8 plus. Parolayı kapatıyorum. İphone bul kapalı. Parmak izi kaldırıyorum ama yok hiçbirşekilde olmuyor

13.4.1 linux ile başarılı bir şekilde jailbreak oluyor.

Geri