Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

merhaba arkadaşlar bende cihazımı 13.4 sürümde checkra1n 10.1 ile jb yaptım fakat her reboot işleminde tekrar jb yapmak durumunda kalıyorum baya bi araştırdım fakat bi sonuca ulaşamadım bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim yüklü tweakler aşağıdaki gibidir.
Hocam 13.4 de jailbreaki nasıl yaptınız acaba?

@serkan32 eğer iPhone 6'ya yapılan iOS 13 portundan bahsediyorsanız o daha tam değil ve fonskiyonel olarak çalışmıyor (iOS 13 kernel'ı iPhone 6'ya ait donanımı tam olarak desteklemediğinden). Yeni en azından şimdilik kullanılabilir değil.

Merhaba, dün geceden beri Cydia uygulamasında tweaklere tıkladığımda zaman uygulamadan atıyor. Checkra1n üzerinden Safe moda da alamıyorum. Şöyle bir şey var tweak listemde ama nereden geldiğini bilmiyorum.

Merhaba, dün geceden beri Cydia uygulamasında tweaklere tıkladığımda zaman uygulamadan atıyor. Checkra1n üzerinden Safe moda da alamıyorum. Şöyle bir şey var tweak listemde ama nereden geldiğini bilmiyorum.

Cydia içinden repo ve tweak görüntülerini atarmısın

@Memmet daha önce açmış olduğun konuda crack repo ve tweak kullandığını ve restore yapıp crack repo ve tweaklardan uzak durmanı söylemiştim. Fakat sen bu öneriyi ciddiye bile almamışsın ve aynı listeyi tekrar gönderiyorsun.

Checkra1n ile usb den yaptım hocam
güvenilir mi hocam ?
[automerge]1587691005[/automerge]
böyle bir kaynak var kendi hazırladıkları basit linux ile yapsak sıkıntı olur mu ? şuan 12.4 teyim son sürüm olan 13.4.1 e geçtikten sonra bunu yapabilir miyim

edit: bizim sitede de varmış ya :D

Son düzenleme:
herkese selam ios 13.4.1 iphone 7 plus var elimde checkra1ını usb ye atıp bios ile birlikte pcden başlattım herşey sorunsuz gibi tamamlansada checkra1n uygulaması telefonda gözükmüyor yok yani. nedir bunu çaresi acaba ? iyi forumlar şimdiden

Ben bugun yaptım oldu eğğer sim ve ekran kilidi yoksa oluyor daha önce kurduysan ve simgesiyi baska yere taşıdıysan oraya bakarmısın
[automerge]1587766348[/automerge]
Aleyküm selam

arkadaşlar hangi versiyonla yapsam exploit failed error -31 hatası alıyorum, telefonum iphone 5s ve icloud hesabından çıkılmış durumda, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

teşekkürler.

macos versiyonu catalina 10.15

Screenshot_1.png

Arkadaşlar selamlar, cihazım iPhone 11 ve sürüm 13.4 Jailbreak yapabilir miyim? bu cihaza..

Saygılar..

Merhaba, ikinci telefonum iPhone 6 (13.3).
bu telefonuma jailbreak yaptirmak ve ngxplay yukleyip, Carplay'de yandex, youtube vs uygulamalari kullanmak istiyorum. Ucreti karsiliginda bana bunu yapabilecek varmi? telefonumu kargo ile gonderebilirim.
Hocam selam, bende ilk defa denedim. Checra1n uzerınden JB yaptım suan carplay de video izleyebiliyorum. CarBridge ile.

selamlar,
çok uzun yıllardır iphone ve jb ile devam ediyorum hala başka sistemle yapamıyorum :) 12.4 de uncover kullanıyordum.. haftada 3-4 kez kitlenirdi yeniden jb yap kapat aç uğraş 1-2-3 derken yeniden yapardım .. pil değişimi sonrası checkra1n deneyeyim dedim.. okadar memnunum okadar memnunum ki.. anlatamam.... uncover ile yaşadağım hiçbir sorunu bunda yaşamıyorum.. evet kapandığında illa bi bilgisayara ihtiyacınız var ama zaten stabil çalıştığı için kitlenmiyorda kapanmıyorda... pil değişimi yaptığımdan bu güne sıkıntısız şekilde tüm tweakler ile kullanıyorum. merak eden denemek isteyen arkadaşlar olursa önerim checkra1n kesinlikle

herşeyi yapıyorum ama checkra1n booting sırasında telefon açılıyor işlemler gerçekleşmiyor

Geri