Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Yandex.Navi ile müzik uygulamaları çalışmasında sorunlar çakışmalar vardı giderilmiş gibi geldi.
Google Maps ta zaman zaman rota ekranı aşırı daralıp başlıklar büyüyor bu sanırım yazılım kaynaklı başka yaşıyan varmı bilmiyorum
Deneme sonuçlarınızı bu şekilde yazabilirseniz genel problemler hakkında hepimiz Bilgi sahibi oluruz

Arkadaşlar repodan tweeki yüklüyorum telefonda gözükmüyor. Nasıl iş anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Kusura bakmayın ben daha önce hiç jailbreak yapmadım telefona. Bu ilk deneyimim. Tweek ayarları neresi onuda bilmiyorum

En alta iniyorum hiç birşey gözükmüyor. image.jpg

Ama bakın yüklü
[automerge]1536782133[/automerge]
Anladım, ayarlarda aşağıya doğru inin orada görmeniz gerekiyor.
Ne yapmalıyım yardım edermisiniz
[automerge]1536782249[/automerge]
Anladım, ayarlarda aşağıya doğru inin orada görmeniz gerekiyor.
Telefon yazılım 11.2.6 onunla alakası olabilirmi

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Merhaba bende ips 10.2.1 kurulu carbridge lendi sayfasında destekliyor gözüküyor ancak ben yükleme yaptığımda error veriyor. Sizde ios 11 den itibaren yazmışsınız. Acaba orjinal sayfalarındakini satın alsam çalışırmı

Beyler selam, son versiyon 1.0.2 yi yukledim jbtr repo' dan ama Yandex' te uyari cikti, calinti carbridge yazilimi vs. vs. versiyon 1 ' e geri dondum.

Merhaba bende ips 10.2.1 kurulu carbridge lendi sayfasında destekliyor gözüküyor ancak ben yükleme yaptığımda error veriyor. Sizde ios 11 den itibaren yazmışsınız. Acaba orjinal sayfalarındakini satın alsam çalışırmı
iOS 10 için sanırım repomuzdaki uygun değil. Sana iOS 10 için özelden verdiğim repodakini kur

iOS 10 için sanırım repomuzdaki uygun değil. Sana iOS 10 için özelden verdiğim repodakini kur

Merhaba. IOS 10.3.3 Iphone 6 için son sürüm güncelleme yükleme sırasında hata mesajları çıkıyor ve yüklenmiyor. Başka yerden yükleniyorsa bilgi verebilir misiniz?
[automerge]1536926366[/automerge]
IMG_0001[1].PNGIMG_0002[1].PNG

Son düzenleme:
bende de güncellemeden sonra youtube vs uygulamalarda çalıntı lütfen satın al diye uyarı çıkıyor ?
ok dediğimde ise çalışmaya devam etmiyor youtube çözüm önerisi olan

Değerli arkadaşlar bu sşstemi birçok araçta denedim başarılı olamadım. Audi, mondeo vs.. Sistemi çalışan bir arkadaş bu işi kaydetse de nasıl olduğunu görsek. Teşekkürler.

Değerli arkadaşlar bu sşstemi birçok araçta denedim başarılı olamadım. Audi, mondeo vs.. Sistemi çalışan bir arkadaş bu işi kaydetse de nasıl olduğunu görsek. Teşekkürler.
İlk sayfaya git video var passat araç çok akıcı çalışıyor. Keza bende de öyle astra K kullanıyorum

Geri