Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Yok maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam öyleyse bu tweak çalışmayacaktır. Ancak sonradan CarPlay özellikli medya sistemi taktırarak yapılabiliyor Audi gibi araçlarda Mercedes için de vardır illaki. Dilerseniz onlara bakabilirsiniz.

arkadaslar bunu satin alabilyiormuyuz jailbreak yok telde malesef jailbreaksiz satin alma imkani varmi

Arkadaşlarım son jbden sonra sorun yaşamaya başladım
Yüklediğim repo jailbreaktr
Ama araçta kullandıktan sonra
Telefonu kablodan çıkarıp normal işlerime dönünce
Bir kereye mahsus respring veriyor
Bu sorunla karşılaşan ve çözen var mı?

rahatsiz eden bir tweak vardir mutlaka..

Bende böyle bi sorun yok

ben bunu satin alacagim ama nasil olacak jailbreakta yok siteden alsak jailbreak icin nasil olacak

satin aldik siteden nasil yükleyecegiz telefona sadece yükle diyor tikliyom bir sey yok

bendede oldu dedim satin alayim aldim yine ayni Problem kardes anomene den kaynaklaniyor sildim simdi tikir tikir sende dene istersen Anemone yi kaldir tekrar kurarsin ben kaldirdim temelli belki ileride gpüncellenirse kurariz

ayni ya yine resert atiyor illakide cakisiyor Anemone ile ben lisansli aldigim halde yine resert atiyor güncelleme geldi ama

Teşekkürler
Bakalım geliştirici problemleri büyük oranda giderdiğini söylüyor

Göreceğiz
58EE17C5-7D99-4487-9BE3-0E891C2C64A8.jpeg
Güncelleme notu bu şekilde, arkadan bi güncelleme daha geldi 1.0.2 onla alakalı Bilgi yok

CarBridge 1.0.1, Chariz'e bırakıldı. Bu güncelleme, özellikle ses uygulamalarıyla çeşitli kilitlenmeleri düzeltir
[automerge]1536682268[/automerge]
ayni ya yine resert atiyor illakide cakisiyor Anemone ile ben lisansli aldigim halde yine resert atiyor güncelleme geldi ama
1.0.1 sorunlu olsa gerek ki hemen 1.0.2 yayınladı test eder misin bi ? Ben en ufak problem yaşamıyorum bence tweak sorunlu değil jailbreak sisteminde bişey olabilir 🤔

Ekli dosyayı görüntüle 7424
Güncelleme notu bu şekilde, arkadan bi güncelleme daha geldi 1.0.2 onla alakalı Bilgi yok

CarBridge 1.0.1, Chariz'e bırakıldı. Bu güncelleme, özellikle ses uygulamalarıyla çeşitli kilitlenmeleri düzeltir
[automerge]1536682268[/automerge]

1.0.1 sorunlu olsa gerek ki hemen 1.0.2 yayınladı test eder misin bi ? Ben en ufak problem yaşamıyorum bence tweak sorunlu değil jailbreak sisteminde bişey olabilir 🤔
baktim güzel ama yinede anomene ile cakisiyor

Geri