12.4 için nezaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi varmı?12.2 nin altına düşüremezsin çünkü imzalar kapalı. Bulunduğun sürüme jailbreak çıkmasını bekleyeceksin. Nasıl yapacağını bu konuda sormana gerek yok. Forumda biraz dolaşırsan bulursun.
12.4 için nezaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi varmı?12.2 nin altına düşüremezsin çünkü imzalar kapalı. Bulunduğun sürüme jailbreak çıkmasını bekleyeceksin. Nasıl yapacağını bu konuda sormana gerek yok. Forumda biraz dolaşırsan bulursun.
Bu gün çıktı :)12.4 için nezaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi varmı?
Şu an için beta sürümü çıktı ve geliştiricisi reposundan yayınlamadı. Bir haftaya kadar 12.4 sürüm için tam sürüm çıkacaktır diye düşünüyorum.Peki 12.4 için car bridge uyumlu mu??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araştırdım ancak ne yazıkki uyumlu değil ve 5 dolar karşılığı satın alınıyorPeki 12.4 için car bridge uyumlu mu??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12.4 jailbreak daha bir kaç saat önce çıktı biraz sabır hafta sonunu görmez güncellenir. Paranın hakkını sonuna kadar veren muhteşem bi tweakAraştırdım ancak ne yazıkki uyumlu değil ve 5 dolar karşılığı satın alınıyor
Ngxplay onuda araştırdım onunda sürümü uygun değil
aynı şekilde bendede böyle kalıyor acaba nasıl hesap açıp alacağız paypal ile ülkemizde yok yaArkadaşlar kurmaya çalıştığımda böyle hata alıyorum.
Birde PayPal hesabım yok nasıl ödeme yapabilirim?
hocam yukardaki mesajımda depends hatası veriyor onu nasıl halledecem ?
Paypal kullanım konusuna bakın.Carbridge yeni sürümü ücretsiz repo yok mu satın alınmıyor
[automerge]1566381655[/automerge]
Carbridge yeni sürümü ücretsiz repo yok mu satın alınmıyor
iPhone XS iOS 12.1 chimera jailbrekli , sileodan satın almama rağmen yüklenmiyor , bilgisi olan var mı ?
Satın alma yaptım PayPal ile . 2.49 ücret bölümüne tıklıyorum, open in Cydia diyor ok diyorum.resimdeki uyarı çıkıyor . Account bölümünden baktığımda satın alma yapılmış olarak görünüyorHata görüntüsü atarmısın.