Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Cihaz nedir ve cihaza tam restore yapmayı denedinizmi.
cihaz 6s ios 12.1.4 sürümü yüklü unc0ver de 3.4.0 sürümü hard reset yapıp ana ekran ve cihaz kapatma tuşu ile telefonu kapatıp açıp yeniden jb yapmayı denedim ama tüm resimler vs silinip sıfırlamadım telefonu

cihaz 6s ios 12.1.4 sürümü yüklü unc0ver de 3.4.0 sürümü hard reset yapıp ana ekran ve cihaz kapatma tuşu ile telefonu kapatıp açıp yeniden jb yapmayı denedim ama tüm resimler vs silinip sıfırlamadım telefonu

Carbridge ücretli mi kullanıyorsunuz.
Eski mesajlarına baktım cydia çöküyor cihazda
Tavsiyem cihazını tam restore et ve tekrar jb yap

Son düzenleme:
Carbridge ücretli mi kullanıyorsunuz.
Eski mesajlarına baktım cydia çöküyor cihazda
Tavsiyem cihazını tam restore et ve tekrar jb yap
Chariz repo dan paypal üzerinden ödemesini yaptım yani orjinal kullanıyorm cracklı vs değil satın aldım direk restore edeyim müsait olduğumda resimleri vs yedek alıp

Chariz repo dan paypal üzerinden ödemesini yaptım yani orjinal kullanıyorm cracklı vs değil satın aldım direk restore edeyim müsait olduğumda resimleri vs yedek alıp

Dediğim gibi cydianın çökmesine neden oluyor
bir tweak ile çakışıyor da olabilir.
Restore sonrası icloud ve itunes yedeği geri yüklemeyin. Yeni bir iphone olarak başlayın.

Dediğim gibi cydianın çökmesine neden oluyor
bir tweak ile çakışıyor da olabilir.
Restore sonrası icloud ve itunes yedeği geri yüklemeyin. Yeni bir iphone olarak başlayın.
Carbridge geliştiricisine twitterden yazdım böyle bir cevap vermiş sizce ne demek istiyor sanki unc0verde çalışmıyor vs gibi birşey anladım ben
13040

Bende ödeme yapamadım yazdığınıda tam anlayamadım biraz detaylı anlatabilirmisin
[automerge]1565032388[/automerge]
Bende ödeme yapamadım yazdığınıda tam anlayamadım biraz detaylı anlatabilirmisin
Hiç paypalla uğraşma direk kartla ödeme kısmında amerika new yorktan bi adres salla zip code 10033 ve broadway mesela kart bilgilerni mail adresini doğru gir çekiyo parayı ama programı yükleyemiyorsun yinede

İndirme işini nasıl yapacağız cydia girdiğimde istiyor tamam ücreti de ödeyeceğim ama ödeme işleminide yapamıyorum PayPal olmuyor

İndirme işini nasıl yapacağız cydia girdiğimde istiyor tamam ücreti de ödeyeceğim ama ödeme işleminide yapamıyorum PayPal olmuyor
Paypal sayfasına yönlendirdiginde new account de sonra adres felan istiyor oraya ABD den bi adres uydur visa hesap kartı seç internete açık olsun kart bilgilerini gir doğru ise ödemeyi onaylıyor tekrar Cydia gel program kurulumunu yap

Paypal sayfasına yönlendirdiginde new account de sonra adres felan istiyor oraya ABD den bi adres uydur visa hesap kartı seç internete açık olsun kart bilgilerini gir doğru ise ödemeyi onaylıyor tekrar Cydia gel program kurulumunu yap
ustam iyi diyorsunda benım kartlar tl üzerinden dolara cevirmem şart mı sadece vısa olmalı mı ? yardımcı olursan sevınırm

tekrar denermisin eğer yine eklemezse cydia içinden manuel ekle repoyu
a59c353909055069d42a6a7b00e19ffd.jpg

Dostum uygulamayı nasıl yükledin anlatırmısın
Cydia yı kurdum. Sonra yabancı ülkeden olucak şekilde mail adresi açtım, daha sonra amerika ülkesinden paypal hesabı açtım. Cydiadan Uygulamayı satın aldım. Ödeme yaparken bazı bankaları kabul etmedi. Mesala iş bankasıyla alamadım. Enpara kartımla aldım. Uygulama ayarlar bölümüne geliyor.

Full link aktif
Diyelim ki sürümü 12.2 nin altına düşürdüm nasıl yapıcam
12.2 nin altına düşüremezsin çünkü imzalar kapalı. Bulunduğun sürüme jailbreak çıkmasını bekleyeceksin. Nasıl yapacağını bu konuda sormana gerek yok. Forumda biraz dolaşırsan bulursun.

Geri