2 gündür sıkıntı yaşıyorum. carplaye bir türlü bağlanmıyor. jailbreaki konple sildim yine düzelmedi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Köprülenmiş uygulamalar sekmesinde istenilen uygulamaları aktifleştirdin mi ?Bridge uygulamalar araç ekranına yansımıyor. Sadece portal modunda yansıtma çalışıyor. Sürekli yansıtmada telefon çok ısınıyor. Ngxplay ile ses açma kapama tuşları ile güzel geçiş olyordu.
Carbridge bridge modu çalışan var mı? iOS 12.1.4
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Köprülenmiş uygulamalar sekmesinde istenilen uygulamaları aktifleştirdin mi ?
Tweakin repo adresi değişti. Chariz reposundan packixe taşındı bilginize
Hayır gerekmezpeki repo değişti tekrar kurduğumda tekrar mı satın almam gerekecek
-
Daha önce sorunsuz kullanıyordum. Jb yi kaldırdım ve tekrar yüklerken carbridge de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum yüklenmiyor sorun nedir arkadaşlar.
Dediğinizi yaptım. Kaynak başarılı şekilde yüklendi. Ama Carbridge uygulamasını indiriken aynı hata devam ediyor.Safariden packix hesabınıza giriş yapın ve cydia açın tekrar indirin.
Dediğinizi yaptım. Kaynak başarılı şekilde yüklendi. Ama Carbridge uygulamasını indiriken aynı hata devam ediyor.
Peki saolunPackix repo kaynaklı bir sorun olabilir daha sonra tekrar deneyin.
arkadaslar carbridge tweakı daha almadım almayı düsünüyorum aracım skoda karoq kulanan arkadaslar memnunmu ona göre alıcam ve hangi kaynaktan alim?
arkadaslar carbridge tweakı daha almadım almayı düsünüyorum aracım skoda karoq kulanan arkadaslar memnunmu ona göre alıcam ve hangi kaynaktan alim?
hacı aldım tweakı kulanıyorum ben cok memnun kaldım vala alanlara tavsiye ederim parasını sonuna kadar hakkediyor.Superb de kullanıyorum cok iyi sikinti yok. Tek sıkıntı benim yukledigim bir tweakle cakisiyor ama hangisi bulabilmis degilim.
Bu Carbridge Tweakin repo adresi ney tam olarak?
Chariz reposunda da çıkmıyor packixe reposunda da çıkmıyor. Ben demi çıkmıyor acaba
Kaynakları yenile yapın packix reposunda mevcut tweak.
Teşekkürler geldi
Paypal dan satın alma konusunu nasıl çözüyorsunuz?
Teşekkürler geldi
Paypal dan satın alma konusunu nasıl çözüyorsunuz?