Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

2 gündür sıkıntı yaşıyorum. carplaye bir türlü bağlanmıyor. jailbreaki konple sildim yine düzelmedi

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de satın aldım herhangi bir sorun yok ben de. isteyip de tek çalıştıramadığım netflix oldu onunda bir koruması varmış.

Bridge uygulamalar araç ekranına yansımıyor. Sadece portal modunda yansıtma çalışıyor. Sürekli yansıtmada telefon çok ısınıyor. Ngxplay ile ses açma kapama tuşları ile güzel geçiş olyordu.

Carbridge bridge modu çalışan var mı? iOS 12.1.4

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bridge uygulamalar araç ekranına yansımıyor. Sadece portal modunda yansıtma çalışıyor. Sürekli yansıtmada telefon çok ısınıyor. Ngxplay ile ses açma kapama tuşları ile güzel geçiş olyordu.

Carbridge bridge modu çalışan var mı? iOS 12.1.4

Köprülenmiş uygulamalar sekmesinde istenilen uygulamaları aktifleştirdin mi ?

BMW grubu araç kullananlar Youtube için programı almayı düşünüyorlarsa boşuna uğraşmasınlar.Youtube'da ses senkron sorunu oluyor wireless bağlantıdan dolayı.

Köprülenmiş uygulamalar sekmesinde istenilen uygulamaları aktifleştirdin mi ?

Evet tabi. Mesela vlcplayer aktif. Programı açınca araç ekranına görüntü gelmiyor. Sadece müzik player gibi görünüyor.

Daha önce sorunsuz kullanıyordum. Jb yi kaldırdım ve tekrar yüklerken carbridge de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum yüklenmiyor sorun nedir arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• 213AFAE6-7A25-4EA4-B3E2-3A50FC159FCF.png
    213AFAE6-7A25-4EA4-B3E2-3A50FC159FCF.png
    197.9 KB · Görüntüleme: 22
Daha önce sorunsuz kullanıyordum. Jb yi kaldırdım ve tekrar yüklerken carbridge de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum yüklenmiyor sorun nedir arkadaşlar.

Safariden packix hesabınıza giriş yapın ve cydia açın tekrar indirin.

arkadaslar carbridge tweakı daha almadım almayı düsünüyorum aracım skoda karoq kulanan arkadaslar memnunmu ona göre alıcam ve hangi kaynaktan alim?

arkadaslar carbridge tweakı daha almadım almayı düsünüyorum aracım skoda karoq kulanan arkadaslar memnunmu ona göre alıcam ve hangi kaynaktan alim?

Kullanım konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Satın almak için konunun ilk mesajında reposu mevcut paypal ile satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Superb de kullanıyorum cok iyi sikinti yok. Tek sıkıntı benim yukledigim bir tweakle cakisiyor ama hangisi bulabilmis degilim.

Superb de kullanıyorum cok iyi sikinti yok. Tek sıkıntı benim yukledigim bir tweakle cakisiyor ama hangisi bulabilmis degilim.

hacı aldım tweakı kulanıyorum ben cok memnun kaldım vala alanlara tavsiye ederim parasını sonuna kadar hakkediyor.

Bu Carbridge Tweakin repo adresi ney tam olarak?
Chariz reposunda da çıkmıyor packixe reposunda da çıkmıyor. Ben demi çıkmıyor acaba

Teşekkürler geldi
Paypal dan satın alma konusunu nasıl çözüyorsunuz?

Geri