Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Başka arkadaş yazdımı dikkat etmedim
Ngxplay11 iOS 12 için güncellenmiş gözüküyor

Bir carbridge olamaz kabul ancak beklerken denemeye değer

Tweak i kurdum bu akşam deneyeceğim

Teşekkür @eason

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başka arkadaş yazdımı dikkat etmedim
Ngxplay11 iOS 12 için güncellenmiş gözüküyor

Bir carbridge olamaz kabul ancak beklerken denemeye değer

Tweak i kurdum bu akşam deneyeceğim

Teşekkür @eason

Ngxplay11 iOS 12 iphone 7 cihazımda normal kuruluyor ama arabada henüz çalışmıyor.

YouTube hariç diğer yansıtmaları yaptı
Çokta kurcalayamadım artık haftasonu bakacağım

Benim sürüm 12.1.2 ve b36 unc0ver. Sizinkiler nasıl acaba? Çünkü bende hiçbir şekilde bir program açılmadı. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum?

b5bd5b748af0f7bee10dd33b7a11c607.jpg
58ddf2751516a576d6d748e916c6c6f4.jpg
f0621bcb42bc9b7c3ed276f691339063.jpg

Ayarlar bu şekilde.

[automerge]1551354100[/automerge]
Bende Configure & Respring butonu da çalışmıyor. Eskiden bir ayar değiştirince bu butona basıp yeniliyorduk.

Arkadaşlar herkese merhabalar,

ios 11.4.1 sürümünde jailbreak işlemini gerçekleştirdim. Car bridge'i yükledim ancak araç ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda kaçak yazılım gibi bir uyarı alıyorum. Satın al dediğimde de alakasız bir siteye yöndendiriliyorum. Acaba bu sorun ile karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen var mıdır ?

9757

Bu haber üzerine rocketbootstrap güncelelmesi yayınlandı.
Tomorrow demişti alex, bende sizin mesajı görünce erkene çekti diye düşündüm.

Tweak güncellendiği dakika discord kanalında söyleyecektir ve chariz reposuna ücretli bir şekilde yüklenecektir (5$)
Güncellendiği zaman o gün içinde repomuzda ücretsiz bir şekilde yayınlanır. Konuyu yakından takip ediyorum ✋

5 dolar çokmuş
Şimdi ios 11 için alsak daha uygun değül mi :)

Arkadaşlar herkese merhabalar,

ios 11.4.1 sürümünde jailbreak işlemini gerçekleştirdim. Car bridge'i yükledim ancak araç ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda kaçak yazılım gibi bir uyarı alıyorum. Satın al dediğimde de alakasız bir siteye yöndendiriliyorum. Acaba bu sorun ile karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen var mıdır ?

Ekli dosyayı görüntüle 9757
Hangi siteye yönlendiriliyorsun ? Tweaki ücretli lisanslı şekilde satın almak istiyorsan chariz reposu üzerinden satın alabilirsin

[automerge]1551792567[/automerge]
5 dolar çokmuş
Şimdi ios 11 için alsak daha uygun değül mi :)

Satın almasanda kullanırsın ama ara sıra o uyarıyı verir o kadar

Hangi siteye yönlendiriliyorsun ? Tweaki ücretli lisanslı şekilde satın almak istiyorsan chariz reposu üzerinden satın alabilirsin

[automerge]1551792567[/automerge]

Satın almasanda kullanırsın ama ara sıra o uyarıyı verir o kadar

Benim asıl amacım dokunmatik ekranı olmayan joystik ile çalışan araçlarda bulunan carplay ile çalışır mı ?
Bir de netfix ios 11 sonrası DRM kısıntısı nedeni ile videoları ekrana yansıtma olayı olmıyormuş.

Benim asıl amacım dokunmatik ekranı olmayan joystik ile çalışan araçlarda bulunan carplay ile çalışır mı ?
Bir de netfix ios 11 sonrası DRM kısıntısı nedeni ile videoları ekrana yansıtma olayı olmıyormuş.

Senin amacını CarBridge içerisinde bulunan portal uygulaması yapabilir. Bu özellik telefon ekranını olduğu gibi araca yansıtır

Senin amacını CarBridge içerisinde bulunan portal uygulaması yapabilir. Bu özellik telefon ekranını olduğu gibi araca yansıtır

Siz daha önce kullandız mı ?
Native ve mirror modu oluyor.
Şu an ngxplay i kullanıyorum pek verimli değil, belki bu carbridge çalışır diye düşünüyorum

Siz daha önce kullandız mı ?
Native ve mirror modu oluyor.
Şu an ngxplay i kullanıyorum pek verimli değil, belki bu carbridge çalışır diye düşünüyorum

Benim aracım joystick olmadığı için kullanmadım

2011 model Opel Astra J Cosmo, sonradan taktırdığımız Cyclone marka WinC işletim sistemli multimedya ekranında çalışır mı acaba

Çıktı hadi hayırlı olsun :)) bizim repoya ne zaman gelir acaba

Ekli dosyalar

• A1131EE5-59BE-4F6A-8893-D8628EC4A9BA.png
    A1131EE5-59BE-4F6A-8893-D8628EC4A9BA.png
    503.5 KB · Görüntüleme: 14
Geri