Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Güncelleme alması gerekiyor. Geliştirici güncellerse repomuzda güncellenecektir.

Cevap için teşekkürler. Yanlış yaptığım birşey ya da ekstra ayara mı ihtiyacım var diye sormak istedim. Biraz kurcaladıktan sonra güvenli moda geçme sıkıntısı bitti ama app ler yine açılmıyor.

Umarım en kısa zamanda gelir güncelleme. Zira sadece bu tweak için uzunca bir süre bekleyip çalışmadığını görmek bir miktar mutsuzluk yarattı bünyede. :)

Cevap için teşekkürler. Yanlış yaptığım birşey ya da ekstra ayara mı ihtiyacım var diye sormak istedim. Biraz kurcaladıktan sonra güvenli moda geçme sıkıntısı bitti ama app ler yine açılmıyor.

Umarım en kısa zamanda gelir güncelleme. Zira sadece bu tweak için uzunca bir süre bekleyip çalışmadığını görmek bir miktar mutsuzluk yarattı bünyede. :)

Geliştiricisi hızlıca güncelleme veriyordu daha önce, şimdi de aynısını yatacaktır büyük ihtimalle.

Geliştiricisi hızlıca güncelleme veriyordu daha önce, şimdi de aynısını yatacaktır büyük ihtimalle.
Selamlar. Twitter üzerinden geliştirici ile kontak kurup detayları paylaştım. Ben jb konusunda çok yeniyim. İlk defa kullanacağım nasipse. Fakat anladığım kadarıyla şu an 11.4.1 üzerinden ödeme de yapılamıyor. Bu yüzden biraz zamana ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Selamlar. Twitter üzerinden geliştirici ile kontak kurup detayları paylaştım. Ben jb konusunda çok yeniyim. İlk defa kullanacağım nasipse. Fakat anladığım kadarıyla şu an 11.4.1 üzerinden ödeme de yapılamıyor. Bu yüzden biraz zamana ihtiyaç var diye düşünüyorum.
Selam. Fazla beklemezsin çok kısa zaman içerisinde güncellenir acele etme takipte kal

Alex Twitter üzerinden aldığı minimal geri bildirimlerde (bu ben oluyorum sanırım) 11.4.1 sürümde unc0ver aracını kullanarak jb yapan kullanıcıların sorun yaşadığını, bu kullanıcıların CarBridge kullanmak istiyorlarsa Electra aracını kullanmalarını salık vermiş. Ben Electra ile jb yaptığımda CarBridge hiç kurulmuyor. Forumda kullanan olursa 11.4.1 ile bilgi verirse çok sevinirim.

Alex Twitter üzerinden aldığı minimal geri bildirimlerde (bu ben oluyorum sanırım) 11.4.1 sürümde unc0ver aracını kullanarak jb yapan kullanıcıların sorun yaşadığını, bu kullanıcıların CarBridge kullanmak istiyorlarsa Electra aracını kullanmalarını salık vermiş. Ben Electra ile jb yaptığımda CarBridge hiç kurulmuyor. Forumda kullanan olursa 11.4.1 ile bilgi verirse çok sevinirim.
11.4.1 sürümünde sorunsuz bicimde kullanmaktaym

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 32
Yanıt için teşekkürler. Hangi aracı kullanarak jb yaptığınız ve tweak’i hangi repodan kullandığınız bilgilerini de aktarırsanırız minnettar olurum.

Yanıt için teşekkürler. Hangi aracı kullanarak jb yaptığınız ve tweak’i hangi repodan kullandığınız bilgilerini de aktarırsanırız minnettar olurum.

Elektra ile jailbreak yaptım
Tweak icinde ss ekliyorum yardımcı olabilmisimdir insallah

Ekli dosyalar

• 156C1A6C-4A6C-4B00-BA29-C580F72CDBA5.png
    156C1A6C-4A6C-4B00-BA29-C580F72CDBA5.png
    490.3 KB · Görüntüleme: 31
Unc0ver kaldırıp Electra ile jb yapmayı deneyeceğim. Tweak kuruluyor sıkıntı yok fakat araç ekranı üzerinden 3. parti bir uygulama çalıştırmak istediğimde ya güvenli moda geçiyor ya da ekran öyle sonup kalıyor. Unc0ver ı sağlıklı bir şekilde silip Electra yı nasıl yükleyebilirim?

Selamlar. Tweak i satın almak için çok uğraştım ama alamadım. Satın almayı anlatacak ya da ücreti mukabilinde satın almama yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim.

Iphone 5s (11.4.1) car bridge satın aldım deneyip yazayım.
Electra var

Deneme sonrası,
Sonuç çalışmadı, ancak sanırım iphone5s ve 11.4.1'le alakalı bir durum. Jailbreak geri aldım ama std carplay dahi ekrana gelmiyor, cihazın carplay desteklediğinden emin olun gibi bir hata veriyor. Iphone6 std haliyle carplayde sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Iphone 5s (11.4.1) car bridge satın aldım deneyip yazayım.
Electra var

Deneme sonrası,
Sonuç çalışmadı, ancak sanırım iphone5s ve 11.4.1'le alakalı bir durum. Jailbreak geri aldım ama std carplay dahi ekrana gelmiyor, cihazın carplay desteklediğinden emin olun gibi bir hata veriyor. Iphone6 std haliyle carplayde sorunsuz çalışıyor.
Tweak 11.4.1 sürümünde çalışıyor muhtemelen telefonla alakalı bir sorun vardır ?

Yok buldum sorunu, electra yüklerken Siri'yi kapatmıştım. Siri kapalıyken Carplay desteği olmuyor.

Bir de ilk kez yapacaklar için settings altında Car bridge menüsü geliyor, oradan sözleşmeyi kabul ettikten sonra carbridge aktive oluyor.

Şu anda sıkıntısız çalışıyor.

iOS 12 için gelen açıklama;

CarBridge'i iOS 12'de istiyorsanız, 12.1.3 veya 12.1.4'e yükseltmeyin. 12.1.2 veya daha düşük kalın. Tam bir hapisten çıktıktan ve etrafta yüzen “rootlessjb” ile uyumlu olmadığından, iOS 12 için CarBridge'i güncelleyeceğim. @herkes

9216

Tam çevirisi şu şekilde:

iOS 12.1.2 veya daha düşük sürüm de kalın. iOS 12 için, tam sürüm jailbreak çıkınca update edeceğim (şu an beta daha) ve "rootlessjb" ile uyumlu olmayacak.

Kişisel görüşüm:

Undecimus ile kullanılabilir olur. Fakat Undecimus da şu an için baya bir bug bulunmakta. Çoğu kişi restart loop 'a girdiklerini bildirmiş. Bu yüzden b33 ve b32 sürümlerini geri çekti Pwn20wnd. Tam sürüm jailbreak için muhtemelen biraz daha zaman var.

Geri