Neler yeni

Tweak CallBarX

Ben kurdum Yusuf hocam bildiğim uzun zamandır takip ettigim forumun CrackTool3 de güncelleme aldı bende şuan kullanıyorum bi sıkıntı olacağınıda düşünmüyorum o repodan çünkü cracklemesini CrackTool3 hallediyor kendileri deneyip kullanıl paylaşım yapıyor sizler gibi
7fedcdf3fbb09769d4f627157bf029f6.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de crackli kurdum, cracktool 3 ile otomatik kuruldu. Şu an sorun yok, sorun yaşarsam bildiririm

repo.xarold.com/ repo yu eklemen lazim ordan yukleye bilirsin

Yükledim saplasın yalnız bu eski callbarlar gibi değil sanırım doğrumu?eskiden kendi içinden arama yapardı ama şimdi mesela kişilere basınca telefonun arayüzüne geçiş yapıyor sizdede böylemi?

Gülümse 🤣 Kaderine

Yükledim saplasın yalnız bu eski callbarlar gibi değil sanırım doğrumu?eskiden kendi içinden arama yapardı ama şimdi mesela kişilere basınca telefonun arayüzüne geçiş yapıyor sizdede böylemi?

Gülümse 🤣 Kaderine
Evet yeni versiyon gibi dusunun ama bence guzel ve kullanisli

Activatörle aktif ediyoruz misal ama geri kaybolması için ne yapmam lazım ekrandan kaybedeniyom yukarı itiyom gitmiyor

Gülümse 🤣 Kaderine
Ben suan tweak kurduktan sonra sadece alt kisma getirdim yani Bottom kismini isaretledim o sekilde kullaniyorum geyet memnum Aslinda kurdugun tweak leri fazla karistirmYa gerek yok yukleme yapinca kendi ayarlari yapilmis bir sekilde de kullanmak lazim :)))

Oyun oynarken falan altta küçük bi şekilde kalıyor gitmiyor engel oluyor.Konuşurken normal aramadaki gibi tamamen ekranda olmaması için bi ayar var mı

Activatörle aktif ediyoruz misal ama geri kaybolması için ne yapmam lazım ekrandan kaybedeniyom yukarı itiyom gitmiyor

Gülümse 🤣 Kaderine

sagdan sola dogru parmaginizi ustunde kaydirin kayboluyor

iPhone x ile muazzam olmuş. Ufak bir problem oldu sadece oda su. Mesela gelen mesajla ekran uyanınca Face ID otomatik tanıyor ve kilitli acıyordu. Yükledikten sonra açmadığını farkettim. Telefonu kapatıp açınca oda düzeldi. :)

Xarold reposundan yükledim crackli olanı fakat crackli sürümde ayarlarına giremiyorsunuz, girmek istediğinizde ayarlar çıkmıyor ama callbar sorunsuz çalışıyor

Edit: Ayarlara bazen giriş yapabiliyorsunuz

Gelen aramalarda normalde ses kısma tuşu sessize alırken çağrıyı bu tweakte sessize almıyor çalmaya devam ediyor çok büyük sıkıntı

iPhone x ile muazzam olmuş. Ufak bir problem oldu sadece oda su. Mesela gelen mesajla ekran uyanınca Face ID otomatik tanıyor ve kilitli acıyordu. Yükledikten sonra açmadığını farkettim. Telefonu kapatıp açınca oda düzeldi. :)

Bir kaç saat kullanıp tecrübe ettim. Bi kaç kez safemoda attı. Tweak duruyor ama etkisizleştirdim. Sanırım tam olarak stabil değil.

sagdan sola dogru parmaginizi ustunde kaydirin kayboluyor

Sağ sola çekince açılıyor kapanmıyor ben de sende nasıl oluyorda kapanıyor ??
[automerge]1533505837[/automerge]
Tamam oldu sağdan sola çekin ce açıldı sonra üsten aşağı doğru parmağınla çekin bilinirim kilit ekranı gelince o zaman kapanıyor

Son düzenleme:
kilit ekraninda son aramalar ya da rakam yerine tusladigimda acilmiyor, ayarlardan kilit ekranina izin verili, bilgisi olan var mi? crackli kullaniyorum

Geri