Neler yeni

Tweak CallBarX

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Tweak: CallBarX
Repo:
Sürüm: 0.1-1
Uyumluluk: iOS 11
Fiyat: 3.99$

Nasıl satın alırım? Paypal ile Tweak Satın Alma

Türkçe Yama:

Açıklama:
Uzun süredir beklenen CallBarX tweak i sonunda bu gece yayınlanıyor. Arama ekranını daha kompakt, kullanışlı ve güzel bir hale getiren bu tweak eminim ki bir çok kişi tarafından kullanılacak... Başta ben olmak üzere :sigara:

Ekran görüntüleri:

CallBarX1.pngCallBarX2.pngCallBarX3.pngCallBarX4.pngCallBarX5.pngCallBarX6.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Tweak: CallBarX
Repo:
Sürüm: -
Uyumluluk: iOS 11
Fiyat: -

Açıklama:
Uzun süredir beklenen CallBarX tweak i sonunda bu gece yayınlanıyor. Arama ekranını daha kompakt, kullanışlı ve güzel bir hale getiren bu tweak eminim ki bir çok kişi tarafından kullanılacak... Başta ben olmak üzere :sigara:

Uyarı

Henüz yayınlanmadı.. Yayınlandığında konuda güncelleme yapılacaktır :okay:

Ekran görüntüleri:

Aynen bende bekliyorum.kardeşim birşey sorucam bu ennui ile çakışır mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece iPhone x için mi bu x yazan tweaklar diğer cihazlar kullanabiliyor mu ?

%99 çakışacaktır. :D ikisi de aynı kısma ait tweakler olduğundan..

Ayrıca bu varken onu neden kuracaksın ki? :)

Yok su an ennui kullanıyorum da o zaman ennui kaldırırcaz dediğin gibi sorun çıkarma ihtimali çok yüksek.bu arada bettersetting bende sorun çıkardı hata verdi kurulurken.

Denemek isteyenler için küçük bi taktik vereyim. Ayarlardan CallBar’a gelin lisans isteyecek hücresel Wi-Fi ne varsa kapatın geri gelip tekrar CallBar’a gelin sonra interneti açın tekrar geri gelip CallBar’a gelin aktifleşmiş olduğunu göreceksiniz. Bazen gidebiliyor haberiniz olsun.

crackli versiyonu cikmis

Ekli dosyalar

• F370D3CC-4CFD-46E1-89E7-E3F93ED8B541.jpeg
    F370D3CC-4CFD-46E1-89E7-E3F93ED8B541.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 69
Denemek isteyenler için küçük bi taktik vereyim. Ayarlardan CallBar’a gelin lisans isteyecek hücresel Wi-Fi ne varsa kapatın geri gelip tekrar CallBar’a gelin sonra interneti açın tekrar geri gelip CallBar’a gelin aktifleşmiş olduğunu göreceksiniz. Bazen gidebiliyor haberiniz olsun.

Olmuyor

Gülümse 🤣 Kaderine

Tam nasıl olacak neti kesip ayarlara girsem tepki vermiyor neti açsam olmuyor geri geliyom ileri gidiyom yok

Gülümse 🤣 Kaderine
Neti kapatın callbar ayarlarına girin sonra geri gelin. Neti açın callbar ayarlarına girin. Bende bu şekilde aktifleşiyor

Geri