Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Merhabalar, siriyi uyandirmak icin “hey siri” yerine baska kelimeyle seslenecegimiz bir durum varmi ?

downloading...%99

instagram 1 dakika video olayını geçmeme yardımcı olacak yani atacağım video 1.30 dk instagram bunu bölüyor bunun bölünmemesi için bir tweak var mıdır?
instagram++ gibi tweaklerde falan çözülemiyor bildiğim kadarıyla yapacak bir şey yok maalesef.

Teknik olarak mümkün olmadığını biliyorum da sanki mobil veri indirmede hızımızı limitliyor diye düşündüğüm için sordum :)

Herhangi bir hız testi başlatın durumu oradan görebilirsiniz. Operatörünüzden kaynaklı sorun olabilir.

Topluca repo yükleyeceğim bir tweak vardı bir de güzle bir repo listesi olursa çok makbul geçer bir arkadaş konu altında paylaşmıştı ama ben unuttum şimdi de herşey gitti

Topluca repo yükleyeceğim bir tweak vardı bir de güzle bir repo listesi olursa çok makbul geçer bir arkadaş konu altında paylaşmıştı ama ben unuttum şimdi de herşey gitti

Toplu repo yükleyebileceğin tweak cydown
Repo listesi

Güncel, sinyal ve WiFi barını değiştirebileceğim tweak var mı?
Varsa repo adresiyle birlikte yazarmısınız..

Control Center’da üstte tarih, saat, pil yüzdesi gibi bilgileri gösteren tweak var mı? (ios 12)

Snapp2 benzeri uygulama var mı?
[automerge]1555942833[/automerge]
Her gün otomotik duvar kağıdı değiştiren tweak var mı?

Sürümüm Jailbreak için uygun değil, youtube++ için ipa indirebileceğim bir yer var mı? 50 tane denedim cydia impactor ya yükleme sırasında bir işlemde kalıyor devam etmiyor ya da kapanıyor.

Merhaba arkadaşlar telefonum ios 12 jailberakli lig tv ve netflix kurabilirmiyim bu konuda yardımcı olurmusunuz

Geri