Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Kilit ekranı için ;
- Sadece oynatıp durdurma veya şarkı geçmenin yanında , şarkı listesini gösteren bir tweak var mı ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
iphone 5 ios 10.3.3 jb | için youtube dan video mp3 indirebileceğim "çalışan" tweak var mı ? protube cercube linktunes çalışmıyor.

Merhaba ekranı uyandırmak ve aynı zamanda kilitlemek için güç tuşu kullanmak yerine , örneğin ekrana çift tıklama ile açıp kilitleyebilir miyiz ?

Merhaba ekranı uyandırmak ve aynı zamanda kilitlemek için güç tuşu kullanmak yerine , örneğin ekrana çift tıklama ile açıp kilitleyebilir miyiz ?
Tweak adı doubletoplock bu istediğiniz tweak.fakat ekranda fonksiyonu olan zenhtml gibi widget kullanmaya yarayan tweak kurduysanız zenhtml ayarlarında ekrandaki şeylere dokunmaya izin ver ayarını aktifleştirmek gerekir

Ön kamera ile foto çekinince terse döndürmeyen tweak varmı front camera un mirror çalışmıyor denedim

Bu androida pil tasarrufuna alıp sınırsız km den süper noktadan hediye alıyor bu pil tasarafu iPhone yükleyeceğim bir tweak varmı

Son düzenleme:
tunein pro uygulaması kullanıyordum. Bu uygulamayla dinlerken radyoda o an çalan müziği kaydedebiliyordum ama son güncellemelerden sonra artık kaydetme özelliği kalkmış ya da üyelik ücreti ödeyenlere açmış sadece. Alternatif bir uygulama var mı ?

Merhaba. Arkadaşımın arkadaşı bir tweak ile flash sms atıyor. Gelen mesaj direk ekranda beliriyor ve numara felan gözükmüyor. Bu tweak i nerden bulabilirim ismi varmı ? Cocuk vermiyorda ismini 😁 şimdiden teşekkürler 🙏

arkadaşlar acil uygulama gizleme tweak i lazım var mı öyle bi tweak? varsa yazabilir misiniz ?

Selam herkese iOS 11 kameraya kısayol ekleme tweaki vardı adımı unuttum 4k hd vs kısayoldan geçiş yapılıyordu hatırlayan arkadaşlardan ricam yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar çok aradım ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim
Telefonda sessize alma anahtarını kapattığım zaman sesi kısma yerine farklı bir işlev yapmasını istiyorum böyle bir tweak varmıdır

Yapı kredi uygulaması ios8 de çalışmıyor ben de ipa için olan uygulamayı
İpa içinden infodan UIdevicefamily değerini 1 yaptım ve
İphone a yükledim yalnız ekran oturmadı bunun ekranı ipa içinden nasıl düzeltilir? Ya da bunun için bir tweak var mı? Fullforce işe yaramadı.

97af55b24047b2783dcf95bb23df10d7.jpg

Son düzenleme:
Tage, Lylac tarzı uygulamaları home tuşunu kullanmadan değiştirebilieceğim switcher var mı??? tage çok iyiydi ama 11.3.1 için olmadı.

Telefonda sessize alma anahtarını kapattığım zaman sesi kısma yerine farklı bir işlev yapmasını istiyorum böyle bir tweak vardı

daha önce kullanmıştım ama adını hatırlayamadım

Telefonda sessize alma anahtarını kapattığım zaman sesi kısma yerine farklı bir işlev yapmasını istiyorum böyle bir tweak vardı

Activatorla yapabilirsiniz

Activator sanırım.

Geri