Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

6af508da169b1db45370c8ca0e0d21e9.png
redditten araştırıp springplusu yükledim güzel bi tweak herkese tavsiye ederim

arkadaşlar kişisel erişim noktasını controlcenterdan aktif edebilecegimiz bir tweak var mı acaba....?ıos 11.1.2....

arkadaşlar kişisel erişim noktasını controlcenterdan aktif edebilecegimiz bir tweak var mı acaba....?ıos 11.1.2....
iOS 11 Denetim Merkezi'nde, sol üstteki bağlantı modülüne basılı tutunca açılan pencerede Kişisel Erişim Noktası modülü mevcut.

iOS 11 Denetim Merkezi'nde, sol üstteki bağlantı modülüne basılı tutunca açılan pencerede Kişisel Erişim Noktası modülü mevcut.
hay allah beni bildigi gibi yapsın emi.ben onu tamamen unutmusum.valla bu jailbreak teki sorunlar insanda kafa bırakmıyor.eyvallah kardeşim....

11.3.1 uyumlu, Kişiler listesinde sola kaydırıp direk silebileceğim bir tweak vardı. Swipe’lı birşeydi ismi. Bir de ayarlarda tweak’leri de aynı şekilde sola kaydırıp silebilen tweak arıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.3.1 uyumlu, Kişiler listesinde sola kaydırıp direk silebileceğim bir tweak vardı. Swipe’lı birşeydi ismi. Bir de ayarlarda tweak’leri de aynı şekilde sola kaydırıp silebilen tweak arıyorum.

[automerge]1533899824[/automerge]
tweakler için swipeformore kullanabilirsin.kişiler içinse swipetodeletetocontact var ama ıos 11 uyumlu degil henüz

Ayarlardan tweak silme Prefdelete
[automerge]1533902815[/automerge]
[automerge]1533899824[/automerge]
tweakler için swipeformore kullanabilirsin.kişiler içinse swipetodeletetocontact var ama ıos 11 uyumlu degil henüz
Swipeformore Cydia üzerinde çalışıyor :)
[automerge]1533903217[/automerge]
beyler live photos tweakı varmı cihaz 6 11.3.1
iPhone 6 ve öncesi cihazlarda LivePhotos Etkinleştirme! Konusu mevcut
:okok:

Son düzenleme:
Arkadaşlar snapper2 tweak yüklenmiyor ama 11.3.1 için aktif diyor hatta Jailbreaktr’de Türkçe yaması var indirebileceğim farklı repoda olabilirmi

Birde yöneticilere bir sorum olacak “ harlem Shake “ ana ekrandaki ikonları oynatıyor bu twek normalde 11.3.1 için aktif ama bu tweak kurmak istediğinde activatör’üde kuruyor ama activatör uyumlu değil internetten araştırdım biraz activatör ile birlikte çalışıyor activatörü yükleyebileceğim repo varmı yoksa bunudamı güncellemesini beklemek zorundayım ?

Birde yöneticilere bir sorum olacak “ harlem Shake “ ana ekrandaki ikonları oynatıyor bu twek normalde 11.3.1 için aktif ama bu tweak kurmak istediğinde activatör’üde kuruyor ama activatör uyumlu değil internetten araştırdım biraz activatör ile birlikte çalışıyor activatörü yükleyebileceğim repo varmı yoksa bunudamı güncellemesini beklemek zorundayım ?

Bu repoda beta sürümü var. iOS 11 ile uyumlu birçok kısmı

Instagrama 2 girişte girebiliyorum anca. Giriyorum bir süre sonra tekrar giriyorum, girmiyor. Kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Acaba arka planda açık tutabileceğim bir tweak var mı ? Hiç kapanmasın arkada.

Bi video da denk gelmiştim ekrana dokundukça duman efekti oluyordu bilen var mı ismini ?

fa7ae9d6f9ebb5c093392bea158b567e.jpg

Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
Iphone 6 ios 11.3.1 jailbreak li kullaniyorum Home Parmak okuyucu suan arizali alttan yukari kaydirinca denetim masasi yerine sayfalar ciksa yada ana ekrana ulasabilsem aslinda var biliyorum ama hatirlayamamadim yardim etme sansinjz varmi !!!

Iphone 6 ios 11.3.1 jailbreak li kullaniyorum Home Parmak okuyucu suan arizali alttan yukari kaydirinca denetim masasi yerine sayfalar ciksa yada ana ekrana ulasabilsem aslinda var biliyorum ama hatirlayamamadim yardim etme sansinjz varmi !!!
Activator ile atayabiliyorsunuz sanırım. yanılmıyor isem.

Geri