Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar ıos 11 için bu roundifications tweak inin bir alternatifi varmı.bu switcher kartlarının köşelerini kavisli yapıyoruz hanı?!!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rishanan reposunda springplus tweaki var. App switcheer bölümünden bu köşeleri yuvarlatabilirsin. 11 desteğide var. Ekli dosyayı görüntüle 3394🤙🤙🤝🤝🤝

Teşekkür ederim.fakat tweak çalışmadı.tüm değişiklikleri yapıp respring yapıyorum ama hiçbirşey değişmiyor.buda olmadı.tekrar teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar display recorder ios10 için uyumlumu yada bu tarz bir uygulama varmı ekran görüntü kaydı yapmak için

Merhaba Dostlar, ismini unuttuğum bir tweak'i sizlere sormak istiyorum. Ana ekranda sayfa değiştirirken o efektleri değiştirmemize yarayan bir tweak vardı, android tarafındaki gibi böyle dalgalanma efekti kitap sayfası değiştirir efektler yapabiliyorduk, ismi neydi bu tweak'in?

Herkese iyi günler konuyu yanlış yere actıysam şimdiden özür dilerim.Youtube red veya ++ tweeki hangi repoda mevcud acaba cihaz 64 bit 10.3.3 jb li

arkadaşlar ıos 11 de bu notification centerdaki saati gizlemek için bir tweak var mı acaba.?hem kilit ekrandakinde hemde ana ekrandakinde....

Merhabalar,
Pil simgesine dokununca birçok farklı işlemi yapabilen bir menünün açıldığı ve sanırım BigBoss reposunda olan bir tweak vardı.
İçinde 360 rakamı olan çince veya japonca isimli bir tweak idi.
Akıbetini ya da benzerini bileniniz var mı acaba?

Anemone içindeki Dock Reflection temasını Winterboard'da nasıl çalıştırabilirim ? Classic Dock falan çalışmıyor. Anemone'da cihazım eski olduğundan kasıyor maalesef.

Merhaba, pegasus uygulaması cihazda jb var diyerek uygulamayı açmıyor. 6s plus ios11 yüklü cihaz için jb gizleme tweak'ı varmıdır? Tsprotector ve xcon biliyorum ancak ios11 desteklemiyor sanırım. Teşekkürler.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim. Repo verirmisin lite olanı bulamadım. Liberty olan da çalışmadı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Bu Jailbreak gizleme olayı ne için gerekiyor? Durum hakkında bilgim yok o açıdan soruyorum.

Özellikle bankacılık uygulamarı açılırken jb algılıyor ve uyarıyor, ya açamıyorsun yada bazı özellikleri kullanamıyorsun. Tabi başka uygulamalarda var jb'li olduğu için açılmayan, böyle durumlarda bu tweakler telefonun jb'li olduğunu saklıyor..

@ayfly istediğin buysa bu tweakte 11 desteği yok maalesef

Ekli dosyalar

• IMG_3086.PNG
    IMG_3086.PNG
    502.1 KB · Görüntüleme: 47
Geri