Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar Social Downloader yerine bütün sosyal medya uygulamalarını çalıştıracak alternatif bi tweak varmı! 6s - 10.3.2 - helix mevcut bende. Social Downloader kuruluyor ancak çalışmıyor.

netflix ücretli biliyorum, Artı Sorunuz netflix için tweak var mı?

Kullanmadığım için bilgim yok ama ufak bi araştırma yaparım. buraya yazarım olumlu veya olumsuz.

Dock arka planını şeffaf yapmıştım bir ara, Tweak mi yoksa bi' Tweak içerisindeki ayardan mı yapmıştım hatırlamıyorum. Nasıl yapabiliriz?

maçkolik reklam kaldırma tweak neydi bilen varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Touch id hızlandıran tweak varmı.Yazılımsal olduğunu düşünüyorum , nedeni ios 9 da daha hızlı açılıyordu ios 10 a geçince hissedilir şekilde yavaş okumaya başladı. ios 9 a sürüm düşürünce tekrar hızlandığını gördüm.şuan ios 10 dayım.

Touch id hızlandıran tweak varmı.Yazılımsal olduğunu düşünüyorum , nedeni ios 9 da daha hızlı açılıyordu ios 10 a geçince hissedilir şekilde yavaş okumaya başladı. ios 9 a sürüm düşürünce tekrar hızlandığını gördüm.şuan ios 10 dayım.

Çok fazla Tweak yüklersen veya uyumsuz Tweak yüklersende TouchID de hafif yavaşlamalar hissedebilirsin.

Ben TouchID yerine IOS 10'da >>Tage veya >> QuickDO kullanıyorum + NoSlowAnimation Roket gibi

JailbreakTR

Otomatik olarak ram temizleyen bir tweak varmı? ios 6da kullanıyordum ismini unuttum.Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Otomatik olarak ram temizleyen bir tweak varmı? ios 6da kullanıyordum ismini unuttum.Teşekkürler

1.Güç tuşunu basılı tut ta ki "Kapat" çubuğu çıkana kadar ve güç tuşunu bırak..

2. HomeButton basılı tut ta ki Cihaz kendiliğinden Ana sayfaya dönene kadar.

Bu kadar..

JailbreakTR

Arkadaslar iyi aksamlar ekranin sol kenarina bastirinca son uygulanalara gecen yer icin 5s 10.3.3 tweak var mıdır teşekkürler

Arkadaşlar ıos 11 için bu roundifications tweak inin bir alternatifi varmı.bu switcher kartlarının köşelerini kavisli yapıyoruz hanı?!!!!!

@efsane6
iphone x ios 11 appheads alternatif mevcutmudur
IOS11 için maalesef şimdilik benzer bir alternatif Yok. Appheads IOS 8.4.1'den bu yana güncelleme almadı.
Alternatif : Pullover ve MessadeHeads vardı ama IOS 11 desteği Yok. Belki IOS 11 için bir alternatif gelebilir.

Arkadaşlar ıos 11 için bu roundifications tweak inin bir alternatifi varmı.bu switcher kartlarının köşelerini kavisli yapıyoruz hanı?!!!!!

IOS 11 için şimdilik öyle bir alternatif Yok

Rishanan reposunda springplus tweaki var. App switcheer bölümünden bu köşeleri yuvarlatabilirsin. 11 desteğide var. IMG_3280.JPG🤙🤙🤝🤝🤝

Geri