hangi repodan indirdiniz hocam ben 13.3.1 de sorunsuz kullanıyorum indirdiğim repo ****
Apt-alfhaily den indirdim,
Rocket for instagram ve cercube yüzünden 2 kez telefonu sıfırladım

Moderatör tarafından düzenlendi:
hangi repodan indirdiniz hocam ben 13.3.1 de sorunsuz kullanıyorum indirdiğim repo ****
3uToolsSelamunaleyküm;
Telefonumu sıfırladıktan sonra bilgisayarımda bulunan 25-30 GB lık galerimi telefonuma en hızlı şekilde nasıl atabilirim
Attıktan sonra telefondan fotoğraf-video silebilmek de önemli tabii![]()
Youtube reborn.Youtubeyi premiım şekşinde kulanıcagıö bir tweak varmı youtube++ galiba repo bulamadım 12.4 sürümüm
chimera jb kullanmaktayım. Kullanmakta olduğum bir tweakin bir alt sürümünü yüklemek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir tweak var mı ?
Cihaz ve sürüm nedir?hocan biliyorsanız cevap verebilirsiniz
iphone 7 13,3,1Cihaz ve sürüm nedir?
Bu konudan yapabilirsiniziphone 7 13,3,1
Cydiayı kurdum fakat ınstagram + nasıl indirebilirimVideo derken
Çok teşekkür ederimBu konudan yapabilirsiniz
Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi
Bootra1n ile Checkra1n Yükleme (VoidLinux) Bilinen en kolay ve hızlı yöntem Arkadaşlar merhaba.. Daha önce yayınlanan Checkra1n ile Jailbreak yöntemlerine göre daha pratik bir yöntem anlatacağım.. Bu yöntemin diğerlerinden farkı ve kolaylığı; Ortalama 500mb'lık bir usb yeterli UEFI desteği...www.jailbreaktr.com
Selam Begler benim Iphone XS de HotSpot 24 saat açık...Sol kösedeki bu iğrenç HOTSpot Symbol saklama şansım varmi??
HideStatusbar gibi bir tweak lazım..tskler
Arkadaşlar daha önce jailbreak yapmadım ondan dolayı lütfen yardımcı olur musunuz?Cydiayı şu an kurdum telefonumda var iPhone 7 13.3.1 sürümlü buna İnstagram + nasıl indiririm
Konu şu ki bundan sonra nasıl indireceğim?Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.cydia içinden repoyu ekleyin instagram++ tweakını aratın ve yükleyin.
Konu şu ki bundan sonra nasıl indireceğim?
Hocam kuruyorum hatta siz dediniz yeniden kurdum Uygulmayaı göremiyorum sorun oSağ üst köşede değiştire tıklayın açılan menüden kur deyin.
Hocam uygulamayı orjinal İnstagram üzerine kurucakmışız ama benim İnstagram + kullanma sebebim orjinal uygulamada aldığım hesaba girememe sorunu örneğin hesabıma girmeye çalıştım üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor birde inen diğer İnstagram + uygulamaları da aşağıdaki gibi hata veriyorSağ üst köşede değiştire tıklayın açılan menüden kur deyin.
Hocam kuruyorum hatta siz dediniz yeniden kurdum Uygulmayaı göremiyorum sorun o
[automerge]1584986121[/automerge]
Hocam uygulamayı orjinal İnstagram üzerine kurucakmışız ama benim İnstagram + kullanma sebebim orjinal uygulamada aldığım hesaba girememe sorunu örneğin hesabıma girmeye çalıştım üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor birde inen diğer İnstagram + uygulamaları da aşağıdaki gibi hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 16618
ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum hocamYüklediğin sosyal uygulama tweakları uygulamaya entegre olarak kurulur.
Yani öncelikle instagram uygulamasını appstore dan kurman gerekli.
Cihazında başka bir uygulama üzerinden kurduğun instagram++ tarzı uygulama var ise öncelikle sil ( ekranında görünen yüklenmemiş uygulamalar)
Ayrıca instagram++ tweakı alternatifi olan rocket for instagram tweakını kullanabilirsin.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesela twitterda size söylediğim sorunu dile getirdiğimde bir eklenti tavsiyesinde bulundular bunları otomatikman yokedebilecek bir eklentiymiş bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?Yüklediğin sosyal uygulama tweakları uygulamaya entegre olarak kurulur.
Yani öncelikle instagram uygulamasını appstore dan kurman gerekli.
Cihazında başka bir uygulama üzerinden kurduğun instagram++ tarzı uygulama var ise öncelikle sil ( ekranında görünen yüklenmemiş uygulamalar)
Ayrıca instagram++ tweakı alternatifi olan rocket for instagram tweakını kullanabilirsin.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
N
ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum hocam Ekli dosyayı görüntüle 16619
[automerge]1584987580[/automerge]
Mesela twitterda size söylediğim sorunu dile getirdiğimde bir eklenti tavsiyesinde bulundular bunları otomatikman yokedebilecek bir eklentiymiş bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 16620Ekli dosyayı görüntüle 16620
Başka bir cihaZdan giriş yapıyorum onlarda sorun yok burda böle proplem çıkıyor android telefon üzerinden erişimim var hesabıma İşte dediğim gibi lütfen bir çözüm önerir misiniz rica ediyorumÖncelikle instagram hesabına başka bir cihazdan giriş yaparak açmayı dene.
İnstagram++ uygulamasını yüklediğin site cihazına sertifika yükleyerek uygulama indirmeni sağlar. Apple bu sitelerin sertifikalarını iptal ettiği ve imzalamadığı için uygulama yüklenmez veya resimde olduğu gibi kalır ve çalışmaz.
Başka bir cihaZdan giriş yapıyorum onlarda sorun yok burda böle proplem çıkıyor android telefon üzerinden erişimim var hesabıma İşte dediğim gibi lütfen bir çözüm önerir misiniz rica ediyorum