Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

çoklu satır metin kopyalama / yapıştırma ile ilgili tweak önerisinde bulunur musunuz bana

Selamunaleyküm;
Telefonumu sıfırladıktan sonra bilgisayarımda bulunan 25-30 GB lık galerimi telefonuma en hızlı şekilde nasıl atabilirim
Attıktan sonra telefondan fotoğraf-video silebilmek de önemli tabii

chimera jb kullanmaktayım. Kullanmakta olduğum bir tweakin bir alt sürümünü yüklemek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir tweak var mı ?

Cydiayı kurdum fakat ınstagram + nasıl indirebilirim
[automerge]1584951628[/automerge]
Bu konudan yapabilirsiniz

Çok teşekkür ederim

Selam Begler benim Iphone XS de HotSpot 24 saat açık...Sol kösedeki bu iğrenç HOTSpot Symbol saklama şansım varmi??
HideStatusbar gibi bir tweak lazım..tskler

Arkadaşlar daha önce jailbreak yapmadım ondan dolayı lütfen yardımcı olur musunuz?Cydiayı şu an kurdum telefonumda var iPhone 7 13.3.1 sürümlü buna İnstagram + nasıl indiririm

Sağ üst köşede değiştire tıklayın açılan menüden kur deyin.
Hocam kuruyorum hatta siz dediniz yeniden kurdum Uygulmayaı göremiyorum sorun o
[automerge]1584986121[/automerge]
Sağ üst köşede değiştire tıklayın açılan menüden kur deyin.
Hocam uygulamayı orjinal İnstagram üzerine kurucakmışız ama benim İnstagram + kullanma sebebim orjinal uygulamada aldığım hesaba girememe sorunu örneğin hesabıma girmeye çalıştım üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor birde inen diğer İnstagram + uygulamaları da aşağıdaki gibi hata veriyor 7217B54D-7403-4498-85B2-7E6B3597A388.png

Hocam kuruyorum hatta siz dediniz yeniden kurdum Uygulmayaı göremiyorum sorun o
[automerge]1584986121[/automerge]

Hocam uygulamayı orjinal İnstagram üzerine kurucakmışız ama benim İnstagram + kullanma sebebim orjinal uygulamada aldığım hesaba girememe sorunu örneğin hesabıma girmeye çalıştım üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor birde inen diğer İnstagram + uygulamaları da aşağıdaki gibi hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 16618

Yüklediğin sosyal uygulama tweakları uygulamaya entegre olarak kurulur.
Yani öncelikle instagram uygulamasını appstore dan kurman gerekli.
Cihazında başka bir uygulama üzerinden kurduğun instagram++ tarzı uygulama var ise öncelikle sil ( ekranında görünen yüklenmemiş uygulamalar)
Ayrıca instagram++ tweakı alternatifi olan rocket for instagram tweakını kullanabilirsin.

N
Cihazında başka bir uygulama üzerinden kurduğun instagram++ tarzı uygulama var ise öncelikle sil ( ekranında görünen yüklenmemiş uygulamalar)
Ayrıca instagram++ tweakı alternatifi olan rocket for instagram tweakını kullanabilirsin.

ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum hocam 8DEB4154-78A7-4CB6-8740-05F0D1DAE6B9.jpeg
[automerge]1584987580[/automerge]

Mesela twitterda size söylediğim sorunu dile getirdiğimde bir eklenti tavsiyesinde bulundular bunları otomatikman yokedebilecek bir eklentiymiş bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?0DA71E67-E001-412E-8305-9A4DBEE97FF8.jpeg0DA71E67-E001-412E-8305-9A4DBEE97FF8.jpeg

N

ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum hocam Ekli dosyayı görüntüle 16619
[automerge]1584987580[/automerge]

Mesela twitterda size söylediğim sorunu dile getirdiğimde bir eklenti tavsiyesinde bulundular bunları otomatikman yokedebilecek bir eklentiymiş bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 16620Ekli dosyayı görüntüle 16620

Öncelikle instagram hesabına başka bir cihazdan giriş yaparak açmayı dene.

İnstagram++ uygulamasını yüklediğin site cihazına sertifika yükleyerek uygulama indirmeni sağlar. Apple bu sitelerin sertifikalarını iptal ettiği ve imzalamadığı için uygulama yüklenmez veya resimde olduğu gibi kalır ve çalışmaz.

Öncelikle instagram hesabına başka bir cihazdan giriş yaparak açmayı dene.

İnstagram++ uygulamasını yüklediğin site cihazına sertifika yükleyerek uygulama indirmeni sağlar. Apple bu sitelerin sertifikalarını iptal ettiği ve imzalamadığı için uygulama yüklenmez veya resimde olduğu gibi kalır ve çalışmaz.
Başka bir cihaZdan giriş yapıyorum onlarda sorun yok burda böle proplem çıkıyor android telefon üzerinden erişimim var hesabıma İşte dediğim gibi lütfen bir çözüm önerir misiniz rica ediyorum

Başka bir cihaZdan giriş yapıyorum onlarda sorun yok burda böle proplem çıkıyor android telefon üzerinden erişimim var hesabıma İşte dediğim gibi lütfen bir çözüm önerir misiniz rica ediyorum

Cihazında yüklü instagram++ uygulamasını ve uygulamayı indirdiğin (appvalley vb) uygulamayı sil, cihaz ayarlardan genel/profiller ve aygıt yönetimi altında yüklü sertifika varsa sil instagram uygulamasını sil ve tekrar yükle.

Geri