Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Image-1.jpg

snapchatle ilgili cydiadan hic bisi yuklemedim ama surekli bu cikiyo sizce hangi tweak etkilemis olabilir

Tweaklardan kaynaklı değil telefonun jailbreakli olduğu için bu hatayı veriyor. Liberty lite isimli tweaki kur ve içinden Snapchat i seç düzelecektir.

İyi akşamlar, eskiden iOS klavyesinin üzerine numaraları eklediğimiz bir tweek vardı ama ismini hatırlamıyorum. Bileniniz var mı ve hala çalışıyor mu? Teşekkürler.

ControlCenter’a ikinci sayfayı aktif eden tweak hangisi️iOs 13
Duo var bende ama ikinci sayfa çalışmıyor

2 - iPhone X iOs 13 orjinal klavyeyi renklendiren tweak bilen

Son düzenleme:
pipenabler ios 13 de calisiyor julioverne reposunda .birde forceinpicture var ikiside 13.3 de denenmistir

Pipenabler 12.4 de çalıştoramadım videoyu küçültüyor ama oynatmıyor play tuşuna basıyom oynamıyo tekrar sayfasına dönünce oynuyo varmı düzeltme şansımız

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Smoothcursor ios 13’ü sorunsuz kullanan var mı? Bende sadece ayarlar arama kısmında çalışıyor!

ios 12 chimera da kullandığım tweaklerin sürümünü düşürebileceğim bir önceki sürüme çekebilme imkanı veren bir tweak var mı ?

Notch için notification tweaki vardı köşelerde simge olarak görünüyordu kaç bildirim geldiyse hatırlayan var mi?

Notchification
Beautiful animated notifications for all device
Ekli dosyayı görüntüle 16438
[/QUOT
Notchification
Beautiful animated notifications for all device
Ekli dosyayı görüntüle 16438
Hayır maalesef ondan bahsetmiyorum bildirim sembollerinin sağ veya sol köşeye dot olarak görünmesinden bahsediyorum teşekkür ederim yine de ilginize yani eski opennotifier gibi

Son düzenleme:
Instagram için sürekli revoke olmayan bir versiyon var mı?Orjinal uygulamaya da giremiyorum üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz yazıyor

herkese merhaba arkadaşlar instagram da takip etmediğim bi insanın profilini-içeriklerini görebilceğim çığır açan bi tweak falan var mı?

ios 12 chimera da kullandığım tweaklerin sürümünü düşürebileceğim bir önceki sürüme çekebilme imkanı veren bir tweak var mı ?

Chimera kullanıyorsan ve Cydia geçmediysen Sileo var. Sileo da tweake gir, kur bölümüne basılı tutarsan eski versiyonlar ekrana gelir. Oradan sürüm düşürebilirsin.

Instagram için sürekli revoke olmayan bir versiyon var mı?Orjinal uygulamaya da giremiyorum üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz yazıyor

Revoke derken ?

herkese merhaba arkadaşlar instagram da takip etmediğim bi insanın profilini-içeriklerini görebilceğim çığır açan bi tweak falan var mı?

Şu an da böyle bir şey yok. Teknoloji daha o kadar ilerlemedi. :D

Geri