Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar Starbucks uygulamasında jailbreak hatası vermesini engellicek bir tweak varmıdır? Liberty vs denedim olmadı

Arkadaşlar toneenabler tweaki 13.3 te çalışmıyor indirdiğimiz mp3 ü zil sesi yapabileceğim bir tweak veya yöntem varmı

Newterm açılmıyor. Çözdüm hocam sağolasın. Reinstall cydia yaptım düzeldi. Durduk yere cydia bozulmuş :(

Senin Cydia önceden bozulmuş onun için NewTerm çalışmadı sende Başka bir terminal kurmak istedin :)) bunları önceden söylemen gerekiyordu...

Gestures13lite’ı nereden buldun lütfen repo verir misin 2 gündür arıyorum bulamıyorum. Ben de de klavyenin altında boşluk oluyor :(
hocam ''gestures13'' klavyeyi öyle yapıyomuş ama ben çok seviyorum kaldırmakta istemiyorum ne yapmam lazım acaba
edit:''gestures13lite'' yükleyince sorunum çözüldü sağolun teşekkür ederim iyi forumlar

Senin Cydia önceden bozulmuş onun için NewTerm çalışmadı sende Başka bir terminal kurmak istedin :)) bunları önceden söylemen gerekiyordu...
Hocam cydianın bozulduğunu anlamadım ki. Başka tweak kuruyordu. Güncellemeleri yapıyordu. Herşeyi düzgün gibi görünüyordu. Meğersem değilmiş :) neyse çözüldü çok şükür. Teşekkürler ilginiz için

merhaba, fake location için tweak var mı? aklocationx i yükledim ama ayarlardan girince şu hatayı alıyorum there was an error loading the preference bundle for aklocationx

Arkadaşlar kolay gelsin telefonun orta tuşuna basınca ekranı küçükken tweak vardı ismini hatırlayan varmı
[automerge]1583332076[/automerge]

Hocam GestureLite13 tweaki Ios 13.3 sürümünde biraz sıkıntılı bilginize, baya baya ekranımı kitledi zor sildim valla. Onun yerine MiniXS kullanabilirsiniz şuan bir sorun çıkmadı
Merhaba,ekran görüntüsü alamıyorum her yolu denedim sizde de öyle mi ?

Merhaba,ekran görüntüsü alamıyorum her yolu denedim sizde de öyle mi ?
Yok hocam bir sıkıntı olmadı. tekrar kurup deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse Snapper 2 tweaki kurabilirsin ekranın en üst kısmına iki kere tıkladığında görüntü kırpma çıkıyor isteğin gibi ayarlayabiliyorsun. youtube da videosu mevcut.

Geri